Помощникът на Златомир Загорчич в отбора на Славия - Мартин

...
Помощникът на Златомир Загорчич в отбора на Славия - Мартин
Коментари Харесай

Кушев: Продължаваме заслужено

Помощникът на Златомир Загорчич в тима на Славия - Мартин Кушев дефинира като безусловно справедливо продължаването напред на отбора след конфликта с Ботев (Враца), който се реши след продължения и единствено един гол в границите на двата дуела. Според него " белите " са можели да си създадат реванша доста по-лесен.

 Славия - Ботев (Враца) @@@
" И двата мача бяха много нервни и напрегнати. Успяхме да победим с огромно предпочитание и разпределяне, за което благодарим на футболистите. Повярваха, че можем да победим. Съвсем заслужена победа, контролирахме целия мач, изтървахме много положения, по тази причина мачът ни стана сложен, можеше да бъде доста по-лесен. "

" Ние съвсем всеки мач имаме положения, само че през днешния ден имахме много. Може би малко и малшанс. "

Кушев разяснява и изгонването на старши треньора Златомир Загорчич: " Мисля, че беше незаслужено изпъждане. Той просто изиска пояснение за една обстановка за фаул, ненужно беше това от съдийската тройка. "

 Славия - Ботев (Враца) @@@
" Не сме се съмнявали, имаше доста диалози с нашите футболисти и се виждаше, че имат огромно предпочитание. Ние треньорският щаб не сме имали никакви подозрения. "

Кушев не крие и голямата упоритост на " белите " да стигнат до баража за Лига Европа. " Така е, този мач ни е като край, ние желаеме да играем бараж за Лига Европа, тъй че е по този начин. "

" Силното ни оръжие е колективът и това, че се опитваме да играем свободно. Дано покажем нашата игра и да преминем напред. "

" Той (Радослав Кирилов б.р.) имаше проблем от предходния мач, нека разчитаме на него. Така бе и с Дарко (Тасевски), по тази причина бе тази промяна ", добави Кушев.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР