Помощникът на Стойчо Младенов - Анатоли Нанков заяви, че старши

...
Помощникът на Стойчо Младенов - Анатоли Нанков заяви, че старши
Коментари Харесай

Анатоли Нанков: Ние сме по-класни от Левски и се надявам да победим

Помощникът на Стойчо Младенов - Анатоли Нанков съобщи, че старши треньорът на " алените " самичък е решил да не приказва пред медиите. Асистентът на експертът е безапелационен, че " армейците " са по-класният тим и се надява на победа.

" Състоянието на тима е положително. Тренираме добре. Има нужното въодушевление в тима. 90% от тях са здрави и ще са разполагаем на Стойчо Младенов. Имаме някои контузени футболисти. Варела и Гарсез няма да играе. Трудно ще се възвърне за този мач. Тибо Вион се връща в групата за мача.

Решението е на старши треньора Стойчо Младенов да не участва. Аз извършвам. Очаква ни най-хубавия мач в България. Ще има доста аудитория. Надявам се времето да е хубаво. Надявам се ние да победим, както го вършим напоследък. Левски има надграждане в тима. Показват нелоши игри напролет. Ние сме по-класният тим и се надявам да победим.

Не се тормозим от съдиите. Така са решили от Съдийската комисия. Надявам се да свири обикновено, да отсъжда това, което вижда и да е правилен. Първо дерби за него. Пожелаваме му шанс.

Всички треньорски щабове си приказват. Когато има неправда, сме длъжни да реагираме. Когато нещата не са правилни. Никога не са имали арбитрите проблем с нас.

Всички се тормозим за войната. Неприятно е. Не мисля, че би оказало въздействие особено за мача. Като всички хора по света, обикновено и футболистите изживяват по един метод войната в Украйна. Надявам се да не им попречи на футболистите ", сподели Нанков.
 Георги Георгиев-Гецата: Левски подвигна оборотите, а при ЦСКА задачата е купата
Георги Георгиев-Гецата: Левски подвигна оборотите, а при ЦСКА задачата е купата

Напрежението и в двата лагера ще го има, споделя той
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР