Помощникът на атентатора на летище Сарафово е бил на квартира

...
Помощникът на атентатора на летище Сарафово е бил на квартира
Коментари Харесай

Помощникът на атентатора от Сарафово е бил два месеца в Несебър

Помощникът на атентатора на летище Сарафово е бил на квартира в Несебър близо два месеца. Мегаделото за атентата се реалокира в Бургас, където два дни ще заседава състав на профилирания углавен съд.

„ В деня на атентата той си беше платил нощувката, само че не се върна...По това време в Несебър вървяха датски и български студенти да търсят нощувки, квартири и в първия миг като го погледнах помислих, че е студент - добър ид, с раничка, типично по студентски. Говореше доста добре британски... Всяка заран в 9 часа излизаше, следобяд друго се прибираше ", описа Николинка Андреева, притежател на фамилен хотел в Несебър.

„ Той си беше безусловно елементарен екскурзиант. Аз не можах да схвана, че неговите документи са подправени... канадски паспорт, заплати си, изиска дори по-евтина кола. По никакъв метод не изглеждаше обезпокоен, доста сияен, доста ухилен, другарски надъхан ", спомня си Стоянка Тодорова, чиновник в туристическа компания.

„ Съмнителен екскурзиант, тъй като сподели, че пристигнал да си търси жена в април месец - нали знаете, че туризма още не е почнал в април месец, какви дами ще откри? Каза, че бил евреин, пък се оказа че не е ", разяснява Жеков.

Мегаделото за атентата в Сарафово се реалокира в Бургас, където два дни ще заседава състав на профилирания углавен съд.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР