Помощник-треньорът в националния отбор на България Георги Донков даде мнението

...
Помощник-треньорът в националния отбор на България Георги Донков даде мнението
Коментари Харесай

Георги Донков: Германия се надява да стане шампион и да се обедини около футбола

Помощник-треньорът в националния тим на България Георги Донков даде мнението си за откриващия мач на UEFA EURO 2024 сред Германия и Шотландия. Той показа, че за германците това състезание значи доста. 

" За германците това състезание значи доста. Те са с вярата да станат първенци и да се обединят към футбола ", стартира Донков. 

" Напрежението е доста огромно. Важно е главите им да са възобновени от тежките шампионати. Тони Кроос е огромен плюс. За неговите триумфи няма какво да приказваме. Това е един от най-големите футболисти от последното десетилетие. Като темперамент и като човек и още по-важно да бъде в тима и да поведе тези много млади момчета ", сподели треньорът. 

" Мусиала и Виртц са доста млади. Те са напрегнат, само че имат огромно качество. Мисля, че ще могат да се провиснал с футболисти като Кроос, Мюлер, Нойер и Гюндоган до тях и да покажат на какво са способни. В последните мачове. 

" Нагелсман стартира с една и съща единадесеторка в последните мачове. Те към този момент стартират да го схващат ", сподели още Донков. 

Цялото мнение на Георги Донков вижте в прикаченото видео. 

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР