Помощник-треньорът на Верея Петър Костадинов трудно намери думи да говори

...
Помощник-треньорът на Верея Петър Костадинов трудно намери думи да говори
Коментари Харесай

Помощник-треньорът на Верея: Отмениха ни редовен гол

Помощник-треньорът на Верея Петър Костадинов мъчно откри думи да приказва след мача със Славия. Той приказва след мача, защото старши-треньорът Илиан Илиев беше изпъден за реакция след съдийско решение.

“Безобразно съдийство. Отмениха ни постоянен гол. Лошото е, че това към този момент става наклонност. И в предходни мачове сме ощетявани. Ние като щаб се опитваме да приказваме на футболистите да не помнят проблемите, но…не мога да опиша какво е положението им в съблекалнята. Днес да вземем за пример 90 минути се свири в наш ущърб. Първият жълт картон им беше даден в последната минута. Предните две години съдийството беше на положително равнище, само че този сезон е под всякаква рецензия.

Иначе ние влязохме неприятно в мача. До 20-ата минута не играхме добре, само че по-късно се коригирахме. На почивката си говорихме, че би трябвало да се абстрахираме от грешките на съдиите. Славия е млад и прелестен тим, можеше да се получи забавна среща, в случай че не беше опорочена от съдиите. Аз и старши треньора Илиан Илиев смъкваме шапка на момчетата. Играят с готовност и хъс макар проблемите.

Днес също обърнаха мача, само че не ни зачетоха головете. Радваме се, че работим с такива момчета. Нищо в клуба не се е трансформирало. Всички си вършим работата и се надяваме нещата да се оправят. Сега ще си починем до сряда и започваме да се готвим за мача с Ботев”, сподели още помощникът на Илиев. Първа лига 11 кръг, петък 29 септември  Верея (Стара Загора) 1:1краен резулат  Славия
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР