Помощник-треньорът на ЦСКА Анатоли Нанков сподели след победата с 3:0

...
Помощник-треньорът на ЦСКА Анатоли Нанков сподели след победата с 3:0
Коментари Харесай

Нанков: Закономерен резултат, няма по-хубаво от това да има конкуренция в отбора

Помощник-треньорът на ЦСКА Анатоли Нанков показа след успеха с 3:0 над Хебър от 1/16-финалите за Купата на България, че тимът е изиграл добър мач.

Той показа, че за футболистите е значимо това, че отборът бележи доста голове.

„ Добър мач за нашия тим. Силно първо полувреме. Вкарахме три гола. Направихме нужното още през първото полувреме. През второто полувреме мачът се доиграваше. Закономерен резултат. Футболистите се постараха да създадат всичко най-хубаво “.

„ Хубавото е, че вкарваме, сътворяваме много голови положения. Пропускаме, само че вкарваме доста, което е похвално за футболистите и за тима като цяло “.

„ Естествено, само че домакините от Хебър направиха хвалба за управлението и щаба. Съгласиха се да играят на прекрасен терен, като нашия. Хебър е първокласен тим, не играха неприятно през днешния ден. Имат сили да се преборят за водачи във краткотрайното класиране. Дано да влязат в efbet Лига “.

„ Няма по-хубаво от това да има конкуренция. В началото нямахме подобен огромен избор. Завръщат се и футболисти като Жеферсон. Справят се отлично тези, които получават по-малко минути “.

„ Феновете да ни поддържат във значимите мачове в неделя и четвъртък за Лигата на конференциите. Предстоят ни значими дуели. Надявам се да ни поддържат по този начин, както го вършат постоянно “, съобщи Нанков.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР