Помощник-треньорът на ЦСКА - Анатоли Нанков обяви, че предстоящите мачове

...
Помощник-треньорът на ЦСКА - Анатоли Нанков обяви, че предстоящите мачове
Коментари Харесай

Анатоли Нанков: Стойчо не се примирява с второто място, за него то е провал

Помощник-треньорът на ЦСКА - Анатоли Нанков разгласи, че идните мачове с Лудогорец са значими, само че не и решаващи в борбата за купата. Бившият " червен " футболист разкри, че за Стойчо Младенов второто място постоянно се е смятало за неуспех. Ето какво още сподели Нанков пред Българска национална телевизия:

" Доста е рано да се прави сметка за извънредно класиране. Мачовете с Лудогорец са значими, тъй като една победа ти дава самочувствие в борбата за първото място. Виждате и Лудогорец губят точки. Имаме всички благоприятни условия да създадем добър мач и да успеем да победим.
 Дилемата
Дилемата " Вилдсхут " тормози Стойчо Младенов до дербито в Разград

Чуди се дали да пусне " лалето " титуляр против Лудогорец

Лудогорец направиха страхотна база. Инвестираха в стадион и всичко. За страдание ние изостанахме през годините в доста съставни елементи. Дано тази година детронираме Лудогорец и ЦСКА да реализира своето равнище от миналите години. Няма да не помни успеха за Купата на България с 2:1 през 2014, когато ги победихме с треньор Стойчо Младенов.

Познавам чудесно Стойчо, той не се помирява с второто място. За ЦСКА второто място е неуспех.

Хубаво е, че втора поредна година играем в групи на евротурнири. Направихме страхотни мачове с Осиек и Виктория (Пилзен). Влязохме в групите и е похвално. В групата резултатите не са положителни, само че анализите, които вършим, ние сме удовлетворени от играта, която демонстрираме - и в двата мача със Зоря, и даже провалянето от Рома. Създаваме положения, само че резултатите са на другия полюс ".
 ЦСКА без турнирен гол в Разград от 1334 дни
ЦСКА без турнирен гол в Разград от 1334 дни

За последно се разписа Рубен Пинто през 2018 година
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР