Помощник треньорът на Спартак Варна – Тодор Киселичков, бе видимо

...
Помощник треньорът на Спартак Варна – Тодор Киселичков, бе видимо
Коментари Харесай

Киселичков: Такава ни е орисията – да участваме в спектакли и да не ги печелим

Помощник треньорът на Спартак Варна – Тодор Киселичков, бе очевидно отчаян от загубата с 2:3 от Черно море в морското дерби на „ Тича ”. Специалистът води „ сините ”, защото Димитър Димитров – Херо бе осъден за тази среща.

„ Такава ни е орисията, да участваме в такива спектакли и все нещо се случва и не можем да спечелим. През първото полувреме бяхме малко по неуверени, най към този момент във владението на топката. Не бяхме съсредоточени в самите си дейности. Реагирахме със закъснения. Променихме нещата през втората част, вкарахме два гола, дори имаше обстановка да създадем 2:2. Поздравявам футболистите, че се раздадоха, както и почитателите на отбора ”, показа Киселичков.

Ние ще бъдем докрая стимулирани на 100% да оставим Спартак в А група. Честитя успеха на Черно море, те си имат своите достолепия Мисля, че стана добър мач. Искахме да направляваме топката, да нападаме Черно море. В огромна част от обстановките ни, нещата не се получиха.

Всеки един мач, в който участваме се борим за три точки. Постоянно участваме в спектакли, само че това не ни топли доста. Мисля, че през днешния ден не заслужавахме да загубим. Вкараха ни два гола от статични положения, там изпитваме усложнения. ”, сподели още треньорът.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР