Помощник-треньорът на националите Иван Иванов изрази оптимизъм, че съставът ще

...
Помощник-треньорът на националите Иван Иванов изрази оптимизъм, че съставът ще
Коментари Харесай

Иван Иванов: Младен Кръстаич взима решенията, той е лицето на треньорския щаб

Помощник-треньорът на националите Иван Иванов изрази оптимизъм, че съставът ще усъвършенства представянето си. " Лъвовете " записаха две следващи победи в Лигата на нациите над Гибралтар (5:1) и Северна Македония (1:0). 34-годишният ментор е очарован от качествата, които има селекционера Младен Кръстаич.

" Средата към националния тим ще се усъвършенства. Голяма част от футболистите ги познавам. Виждаше, че са стимулирани. От първия ден дисциплината бе на високо равнище. Нещата се стиковаха и се получи химия сред нас.

Младен Кръстаич взима решенията, той е лицето на треньорския щаб. Той вдъхва почит и убеденост. Много мощен темперамент е. Хората, които владеят нещата и управляват събитията, се намесват когато би трябвало. Някои хора имат харизма и аура и нещата просто се случват към тях ", съобщи някогашният бранител пред Българска национална телевизия.

" В спорта е хубаво, когато се реализират избрани триумфи и резултати. През последните няколко години игровият образ на тима бе надъхан отбранително и минорно. Победата против Гибралтар бе наложителна, тази против Северна Македония бе добре пристигнала.

Едноседмичният лагер, който организирахме, оказа помощ да променим настроението на играчите от психическа позиция към по-офанзивен жанр на игра. Мисля, че се получи. Дори резултатът против Северна Македония да не беше позитивен, силата, организацията в играта и настроението на футболистите бе положително ", приключи той.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР