Помощник-треньорът на мъжкия национален отбор по баскетбол и на ЦСКА

...
Помощник-треньорът на мъжкия национален отбор по баскетбол и на ЦСКА
Коментари Харесай

Георги Давидов пред Sportal.bg: Без съмнение Сашо се превърна в най-добрия български баскетболист

Помощник-треньорът на мъжкия народен тим по баскетбол и на ЦСКА Георги Давидов гостува в студиото на Sportal TV . Специалистът приказва във връзка изгубения край във Финалната четворка на Евролигата от Александър Везенков и неговия Олимпиакос против Реал Мадрид със 78:79. Въпреки изпусната борба от пирейския гранд Давидов акцентира на позитивните страни от страхотния сезон, който българската суперзвезда записа, ставайки MVP на Евролигата и изравнявайки върха на Шейн Ларкин за най-вече маркирани точки във заключителен конфликт (29).
 Реал Мадрид разплака свръхестествен Везенков и завладя трона на Евролигата в последните секунди Реал Мадрид разплака свръхестествен Везенков и завладя трона на Евролигата в последните секунди
" С цялото ми почитание към всички български баскетболни митове, през днешния ден, на 21 май 2023 година, ние имаме новия крал на българския баскетбол. Без подозрение Сашо се трансформира в най-хубавия български баскетболист до този миг и аз съм извънредно благополучен от неговото показване, макар че загуби финала. Да загубиш край на Евролига е доста тежко - и то единствено с една точка в последните секунди, само че той направи необикновен сезон. Нещо, което аз не считам, че в миналото ще бъде повторено от български състезател, нека да греша, само че се надявам единствено той да е жив и здрав и да продължава все по този начин - напред и нагоре ", разяснява наставникът на " лъвовете ".
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР