Помощник-треньорът на Лудогорец - Станислав Генчев, обяви в интервю за

Помощник-треньорът на Лудогорец - Станислав Генчев, обяви в интервю за ...

Генчев: Разликата между Лудогорец и ЦСКА е много голяма, на Акрапович липсва шампионски манталитет

Помощник-треньорът на Лудогорец - Станислав Генчев, обяви в интервю за БНТ, че не е съгласен с мнението на наставника на Бруно Акрапович след вчерашния мач между двата отбора, завършил 1:0 в полза на разградчани. След срещата босненският специалист заяви, че неговият тим е по-добър от този на орлите и това се видяло по време на двубоя.

"Вчера бяхме по-добрият отбор. Съжалявам единствено, че не можахме да оползотворим головите си положения и да постигнем по-убедителна победа. Видя се, че разликата в класите на Лудогорец и ЦСКА е много голяма. Логично стигнахме до победата. През първото полувреме създадохме пет чисти голови положения, а през второто подходихме по-сигурно в защита. Знаехме, че ЦСКА са опасни на статични положения и контраатаки. Не допуснахме удар в нашата врата, което е много важно за дерби мач", каза Генчев, след което отговори по следния наичн на думите на Акрапович: "Акрапович е гледал друг мач явно. Няма нищо лошо да кажеш: "Да, противникът беше по-добър и заслужено постигна победа". Това е част от шампионския манталитет, който липсва на Акрапович, според мен.
Психологически вече имаме голямо предимство спрямо ЦСКА. Загубата срещу Локо (Пловдив) беше инцидент, който знаехме, че няма да се повтори. Знаехме нашите възможности и класата, която притежава нашият отбор. Правим голяма крачка към нашата крайна цел. Не трябва обаче да се отпускаме нито за момент.
Вчера Дамбраускас показа на Акрапович как може да го матира с пешката. Правим първите крачки към реформа в Лудогорец. Нещата се развиват благоприятно. Всички трябва да работим и да сме отдадени на тази кауза", разясни Генчев. efbet Лига 19 кръг, събота 27 февруари Лудогорец 1:0краен резулат ЦСКА-София

Източник: sportal.bg