Помощник-треньорът на Лудогорец - Станислав Генчев, обяви в интервю за

...
Помощник-треньорът на Лудогорец - Станислав Генчев, обяви в интервю за
Коментари Харесай

Генчев: Разликата между Лудогорец и ЦСКА е много голяма, на Акрапович липсва шампионски манталитет

Помощник-треньорът на Лудогорец - Станислав Генчев, разгласи в изявление за Българска национална телевизия, че не е склонен с мнението на наставника на Бруно Акрапович след вчерашния мач сред двата тима, приключил 1:0 в интерес на разградчани. След срещата босненският експерт съобщи, че неговият отбор е по-добър от този на орлите и това се видяло по време на дуела.

" Вчера бяхме по-добрият тим. Съжалявам само, че не можахме да оползотворим головите си положения и да реализираме по-убедителна победа. Видя се, че разликата в класите на Лудогорец и ЦСКА е доста огромна. Логично стигнахме до успеха. През първото полувреме създадохме пет чисти голови положения, а през второто подходихме по-сигурно в отбрана. Знаехме, че ЦСКА са рискови на статични положения и контраатаки. Не допуснахме удар в нашата врата, което е доста значимо за дерби мач ", сподели Генчев, след което отговори по следния наичн на думите на Акрапович: " Акрапович е гледал различен мач очевидно. Няма нищо неприятно да кажеш: " Да, съперникът беше по-добър и справедливо реализира победа ". Това е част от шампионския нрав, който липсва на Акрапович, съгласно мен.
Психологически към този момент имаме огромно преимущество по отношение на ЦСКА. Загубата против Локо (Пловдив) беше случай, който знаехме, че няма да се повтори. Знаехме нашите благоприятни условия и класата, която има нашият тим. Правим огромна крачка към нашата последна цел. Не би трябвало обаче да се отпускаме нито за миг.
Вчера Дамбраускас сподели на Акрапович по какъв начин може да го матира с пешката. Правим първите крачки към промяна в Лудогорец. Нещата се развиват удобно. Всички би трябвало да работим и да сме отдадени на тази идея ", обясни Генчев. efbet Лига 19 кръг, събота 27 февруари  Лудогорец 1:0краен резулат  ЦСКА-София
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР