Помощник-треньорът на Добруджа Даниел Георгиев даде мнението си за равенството

...
Помощник-треньорът на Добруджа Даниел Георгиев даде мнението си за равенството
Коментари Харесай

Даниел Георгиев: Въпрос на време е нещата в Добруджа да се получат

Помощник-треньорът на Добруджа Даниел Георгиев даде мнението си за равенството 1:1 против дублиращия тим на ЦСКА 1948. Той изрази мнение, че е въпрос на време нещата да се получат. 

" Мисля, че първото полувреме влязохме доста добре в мача, това което си говорихме преди него. Владеехме съвсем от самото начало нещата. Само пропуските ни лишиха да имаме по-голяма преднина и да си решим нещата по този метод. Второто полувреме голът, който допуснахме, ни стъписа. Даже те имаха те обстановка и да ни победят ", стартира Георгиев пред Gong.bg. 

" Първото полувреме владеехме играта. Явно си мислехме, че този гол ще е задоволителен. Техният тим се прибра по-дълбоко и не успяхме да намерим решение. Нямахме обстановки, те разчитаха на контраофанзива. Нашият вратар Аргилашки ни избави да не се загубим. Новият треньор като пристигна ще види какво би трябвало да усъвършенства. Червеният картон беше малко непотребен, даже нямаше и нарушаване. Ще забележим какво ще вършим с момчетата, които би трябвало да играят до 21 години ". 

" Колективът е на положително равнище, президентът прави всичко за клуба. Ще ни би трябвало малко повече време. Въпрос на време е нещата да се получат ", приключи той. 
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР