“Помощ, трябват ни пари! Живеем с 50 паунда на седмица!

...
“Помощ, трябват ни пари! Живеем с 50 паунда на седмица!
Коментари Харесай

Глад и мизерия мъчат тризначките: Вяра и Надежда просят пари, искат ги за

“Помощ, трябват ни пари! Живеем с 50 паунда на седмица! ”

Този зов насочи Надежда, една от тризначките, станали известни след присъединяване си в “Биг брат ”. Благоевградчанките, които отпътуваха за Лондон да търсят по-добро бъдеще, са без покрив и явно без работа още веднъж. Глад и бедност мъчи емигрантките, само че те настойчиво отхвърлят да създадат нещо по въпроса. В последните месеци Вяра и Надежда главно се жалват от нелеката си орис. Те се оплакват, че не могат да намерят шеф, който да ги вземе, защото нямат нужните документи. Коментарите под поста на Надежда заляха незабавно тризначките с обиди. Познати и непознати ги упрекнаха, че са мързеливи и просто желаят да си намерят мъж спонсор, който да ги хрантути. Вяра и Надежда се оплакват, че някой се пробва да ги продаде за бели робини.

„ Искат да ни продадат като племе… на някакви кюрди и алжирци, които са скатали пари от опиати “, написа в отговор на нападките Вяра.
След като се скараха кръвно с майка си и третата си сестра Любов, двете русокоски взеха решение, че не желаят в никакъв случай повече да се върнат в България. Вяра и Надежда драпат със зъби и нокти да останат в Лондон, като въпреки отдавна да са без работа, не одобряват оферти от други градове във Англия. Провокативната история на родните тризначки се развива като сапунен сериал и всеки епизод е допълнен с нова драма и свада. След като разрушиха сякаш околните си връзки, Вяра и Надежда се отделиха от фамилията си и не желаят и да чуят повече както за тях, по този начин и за родния Благоевград, написа “България Днес ”.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР