Помощ, помогнете ми, убиецът на Невена е на свобода, седи

...
Помощ, помогнете ми, убиецът на Невена е на свобода, седи
Коментари Харесай

Спешно търсят кръводарители за наръганата жена при семеен скандал в Петрич

Помощ, помогнете ми, килърът на Невена е на независимост, седи пред къщата ни, с родата му и гледа безочливо, по какъв начин ще се прибера вкъщи, по какъв начин ще заспя?! С подобен вик за помощ се обърна към struma.com майката на ранената с нож Невена Тегова от Петрич.

Жената се възвръща от психическите и физически контузии, породени от мъжа, с който живее на брачен начала, който в събота с нож и нанесе няколко прободни рани и заплаши съществено живота ѝ.

Днес Невена има незабавна потребност от помощ, нуждае се от кръвопреливане, по тази причина майка ѝ моли, хората, да се свържат с нея и да дарят кръв за уплашената ѝ щерка. Оказа се, че същият този очевидно безсилен човечец, който се придвижва с патерици, неподвижен поради претърпян инсулт, е лежал 12 години в пандиза за същото закононарушение.

Вчера в правосъдна зала той се правеше на жертва, какъв брой бил зле в ареста, по какъв начин му паднало кръвното, а през днешния ден седи несмущаван пред дома си, в очакване на правосъдното решение в петък. Вчера гледаха мярката му за неотклонение и юристът на Васил Василев изиска по-лека за него, защото бил доста болен. Василев съвсем проплака в съда, търсейки благосклонност поради влошеното си здраве.

Съдът назначи експертиза и отсрочи делото, изведоха Васил, който е с обвиняване в опит за ликвидиране и взехме решение, че го връщат в ареста. Оказа се, обаче, че след приключването на 72-часовата прокурорска мярка, до произнасянето на съда, в промеждутъка от вторник до петък той е на независимост.

След фамилна драма Васил Василев развъртя ножа и рани Невена, настаниха я в болница с заплаха за живота. Той е с повдигнато обвиняване за опит за ликвидиране. Майката на Невена ще изиска защита от полицията, до момента в който съдът реши ориста на Василев. " Ако той е на независимост, значи ние с щерка ми не можем да се приберем вкъщи.. ", сподели мощно разтревожената жена. /24chasa.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР