Поморийката Юлия несъмнено постави нов рекорд за тази година, след

...
Поморийката Юлия несъмнено постави нов рекорд за тази година, след
Коментари Харесай

Рекорд! Юлия се качи в БМВ-то си след литър твърдо и сгафи жестоко

Поморийката Юлия безспорно сложи нов връх за тази година, откакто седна зад кормилото на БМВ-то си след смъртоносен запой и към 22 ч в събота. позволи злополука с материални вреди. Инцидентът е станал на кръстовището сред улиците „ Македония “ и „ Солна “, написа "Флагман ".

Пристигналите на място служители на реда незабавно видели, че 39-годишната жена е грубо нафиркана и я тествали с дрегер. Апаратът отчел рекордните 3.36 промила – количество, равняващо са на близо литър твърдо.

Тя е отказала да даде кръв за химичен разбор. Книжката й е отнета мигновено, а самата Юлия е пренощувала в ареста. Образувано е бързо полицейско произвеждане.

Друг кандидат за купата „ пийнал водач на годината “ е Хасан от руенското с. Мрежичко. Вчера неговата Опел Вектра е спряна от чиновници на РУП-Руен в региона на разклона на родното му село. Опел Вектрата се държала необичайно на пътя и това предизвикало инспекцията.

Полицаите незабавно разбрали, че лидерът е фиркан и последвал тест с дрегер. Апаратът обаче отчел „ единствено “ 2.78 промила. Хасан е арестуван за 24 часа, книжката му е отнета.

По двата случая са формирани бързи полицейски производства.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР