Поморие се наложи с 2:1 над Черноморец 1919 (Бургас) в

...
Поморие се наложи с 2:1 над Черноморец 1919 (Бургас) в
Коментари Харесай

Черноморец падна от Поморие

Поморие се наложи с 2:1 над Черноморец 1919 (Бургас) в последната контрола и за двата тима преди подновяването на шампионата. Мачът мина равностойно в огромни интервали, само че въпреки всичко поморийци постановиха волята си и завоюваха.

Още в 4-ата минута акулите удариха греда посредством Слави Шопов, а в 35-ата Борис Тютюков върна жеста за поморийци. До гола играчите на Черноморец сътвориха още две благоприятни условия, които пропуснаха. В 37-ата минута Живко Петков засече центриране отдясно и откри резултата.

Десет минути след началото на второто полувреме Милен Танев пропусна самичък против вратаря, само че в 67-ата минута той се реваншира за пропуща си и направи 2:0 за Поморие с удар от границата на наказателното поле. След това пристигнаха мощните минути за Черноморец, като на два пъти Петър Колев пропусна самичък против вратаря, излизайки на скорост.

Девет минути по-късно Колев се реваншира отчасти за пропуските си и върна едно попадение, реализирайки при безредие след статично състояние.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР