Поморие. През годините едно нещо не се промени. Това е

...
Поморие. През годините едно нещо не се промени. Това е
Коментари Харесай

Зам.-председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов в Поморие: БСП правят политиките си с манипулации и черен пиар

Поморие. През годините едно нещо не се промени. Това е методът, по който Българска социалистическа партия прави политиките си – с операции и черен пиар. Това е лесният метод, само че по този начин не се оферират действителни политики в отговор на потребностите на българските жители, съобщи в Поморие ръководителят на ПГ на ГЕРБ и заместник-председател на партията Цветан Цветанов. В Поморие той взе присъединяване в регионалния семинар на ГЕРБ-Бургас „ Отворено ръководство, коалиция и непоклатимост “. Това оповестиха от пресцентъра на партията . В рамките на форума Цветанов изнесе лекция на тематика „ Политическата обстановка в страната. Предизвикателства пред партията по отношение на идните избори за членове на Европейския парламент и Местни избори. Българското председателство на съвета на Европейски Съюз “. Председателят на ПГ на ГЕРБ разяснява, че нашата роля е да противодействаме на тези операции и акции с подправени вести като бъдем посланиците, които споделят истината на хората.
„ Новите провокации пред ГЕРБ са по какъв начин да затвърдим поддръжката, която получавахме до момента, и по какъв начин да притеглим младите. 10 години в законодателната и изпълнителната власт и 12 години в локална не е малко време. Хората одобряват за даденост направеното от нас през цялото това време. Младите, които в този момент са на 24-25 година и които ние се стараем да притеглим към нас, не помнят какво е било преди 12 години “, означи Цветанов и добави, че тогава ГЕРБ е трябвало да се потвърждава, а триумфът да се завоюват изборите е бил извънредно сложен.
Той акцентира ролята на Димитър Николов и какъв брой по-различно е изглеждал Бургас преди неговото ръководство. Цветан Цветанов разиска с присъстващите и настоящите политически тематики, като не пропусна да изтъкне триумфите на държавното управление през последните месеци. „ Няма делегация, която да не оцени гостоприемството ни и всичко това, което се прави от България “, безапелационен бе той. По думите му при започване на седмицата в София е имало историческо събитие. „ Приехме процедурните правила за парламентарен надзор върху работата на Европол от страна на националните парламенти и Европейския парламент. Този политически консенсус бе плод на доста взаимни старания сред страните-членки на Европейски Съюз и представителите на европейските институции “, разясни Цветанов, който е и ръководител на Комисията по вътрешна сигурност и публичен ред в Народното събрание. В рамките на събитието той връчи карти за участие в партията на 11 представители от общинските структури в Бургаска област.
На собствен ред кметът на Бургас Димитър Николов акцентира какъв брой е значима ролята на ГЕРБ за развиването на района. „ Инфраструктурните планове, с помощта на които област Бургас дръпна напред, са извънредно с помощта на положителната работа с държавното управление на Бойко Борисов и ръководещото болшинство в Народното събрание. Благодаря и на Цветан Цветанов, с който постоянно сме работили чудесно “, сподели още Николов.
„ Заедно с сътрудника ми депутат – Ивелина Василева, имаме упоритостта този конгрес да стане обичаен на тази дата всяка година. Радостен съм, че има толкоз хора тук през днешния ден. Структурата на ГЕРБ в Бургас през годините е потвърдила, че е една от най-силните в страната “, бяха думите на народния представител от ГЕРБ-Бургас и регионален координатор на партията Димитър Бойчев.

Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР