Помолен да сподели за смъртта си в последния брой на

...
Помолен да сподели за смъртта си в последния брой на
Коментари Харесай

Вече Вижда Края. Великият Ален Делон Написа Завещанието Си

Помолен да показа за гибелта си в последния брой на “Чай или кафе ”, 83-годишният артист, който изрази желанието си да бъде заровен покрай кучетата си, сподели, че не желае да му се отдава национална респект. “Не, не, никога ”, безапелационен бе той и акцентира, че няма да промени мнението си.

Ален Делон приготвя последните си стремежи, оповестява БГНЕС.

И що се отнася до ръководството на неговото завещание, и дума не може да стане, това да се случи, както с идола на младите /има се поради Джони Холидей – бел. ред./. В изявление за “Гала ” той разкри, че приготвя наследството си.
“Не бих желал децата ми да се раздират като тези на Холидей. Подготвям всичко тъкмо в този момент “, изясни той.

„ Всичко ще бъде уредено преди гибелта ми, без значение дали се харесва или не. Ако не го направя, ще се раздерат, ще има война сред тях, уверен съм. ”

А с цел да се избегне спор, Ален Делон към този момент е взел огромното решение: той определил щерка си Анушка като “изпълнител на наследството ”.

“Тя го знае, въпреки да не й харесва да приказваме за това. Тя ще бъде там и никой различен. Не единствено, че има моето доверие, моята обич, само че тя знае какво желае и какво прави. На 28 години е ”, сподели Ален Делон.
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР