Помните ли все още Санти Касорла? Ако споменът за играта

...
Помните ли все още Санти Касорла? Ако споменът за играта
Коментари Харесай

Контузен срещу Лудогорец се надява да играе пак след година

Помните ли към момента Санти Касорла? Ако споменът за играта му ви избледнява, това е изцяло обикновено, тъй като той се контузи преди цели 15 месеца с екипа на Арсенал в мача с Лудогорец на "Емирейтс " от Шампионската лига.

Оттогава испанецът изживя необикновен призрачен сън, мина през цели 10 интервенции на скъсаното си ахилесово сухожилие и даже не е помирисал терен в този интервал. А завръщането му на терена не се обрисува да е скоро. Никак скоро дори.

Самият футболист на "топчиите " призна, че в случай че всичко е наред след последната хирургическа намеса, която претърпя, най-рано може да мисли за завръщане на терена през... 2019 година

"Имаше моменти, освен това напълно неотдавна, в които си мислех, че най-добре е да хвърля кърпата. Че не си заслужава да се боря, с цел да се върна на терена. Но това е фантазията ми. Ако всичко е наред, някъде през 2019 година ще мога още веднъж да играя на високо равнище ", съобщи Касорла пред телевизия в родината си.

Последната му интервенция беше на 2 декември. Той към момента е в развой на рехабилитация, само че към този момент е хвърлил патериците и към този момент всичко протича обикновено. Но интервалът на възобновяване ще е дълъг, а би трябвало да навлезе и в игрова форма, тъй че очевидно тази година няма да се върне на терена.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР