Помните ли волната пеперуда Кати, която когато беше достигнала връх

...
Помните ли волната пеперуда Кати, която когато беше достигнала връх
Коментари Харесай

Волната пеперуда Кати се съблече в Египет

Помните ли волната пеперуда Кати, която когато беше достигнала връх в кариерата си се отхвърли, с цел да отглежда дъщеричката си? Последните снимки на певицата разгорещиха мрежата.

Те са направени по време на последната отмора на Кати в Египет, а тя волно си вее гърдите пред аудиторията.

Категорична е, че в никакъв случай няма да се върне на сцената на лекия род. За сметка на това радва почитателите си с провокативни фрагменти. Изпълнителката посети Египет, където се наслаждения на незабравима отмора. Побърза да качи фотография по бански, на която показва забележителна фигура.

Нощните клубове се убиват да изпращат предложения за присъединяване на Кати, само че тя изрично отхвърля. Не е ясно дали положителното и материално състояние не й разрешава да изкара едни бързи пари, или пък не може да събере храброст да се качи  още веднъж на сцената. Нейни фенове към момента се надяват, че е допустимо да я видят още веднъж.

45-годишната фолкфурия от близкото минало е безапелационна, че път обратно няма.

„ На този стадий не бих се завърнала към попфолка., показа Кати за своите почитатели.

Катя Михайлова, както е същинското име на певицата показва забележителна визия. Пищното ѝ деколте прелива, а годините като че ли са я подминали. Излъчването на Кати от зората на поп фолка продължава да бъде все по този начин миловидно и доброжелателно.

Автор: blitz.bg

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР