Помните ли Виктория от Хелс Китчън - дебеличката кулинарка, която

...
Помните ли Виктория от Хелс Китчън - дебеличката кулинарка, която
Коментари Харесай

Помните ли дебеличката Виктория от "Хелс Китчън": Свали 50 кг. за 2 месеца! (не си виждала бедрата от корем - СНИМКИ)

Помните ли Виктория от " Хелс Китчън " - дебеличката кулинарка, която шашна всички освен с уменията си  кухнята, само че и със забележителното си самочувствие, все едно е манекенка на Диор. Същата тази Виктория Зайкова през днешния ден е неразпознаваема, тъй като смъкна стремително цели 50 кг и то единствено за 2 месеца.

Това разкри самата тя и показа, че е станало с банкет на медикаменти, защото й разкрили базедова болест. " Хормоните са ми били тотално комплицирани, само че като започнах лекуването, ги смъкнах доста бързо. С пет-шест номера облекла съм надолу към този момент, а в най-дебелия си интервал тежах 140 кила. Харесвах се и тогава, изцяло почтена съм, само че ми беше мъчно, тъй като по едно време не можех да си виждам бедрата от корема ", смее се Вики.

Тя обаче ошашави всички като разкри, че освен постоянно е имала доста ухажори и не са й липсвали претенденти, само че и с това, че си пада по красиви, млади мъже с... плочки.

" И да вярвате, и да не вярвате, мъжете до мен постоянно са били с хубави и третирани тела. Аз съм чаровна, радостна, с хубаво лице и очи, по тази причина в никакъв случай не са ми липсвали мъже. Но при мен няма по какъв начин да се задържиш, в случай че не си хубав и с добре поставено тяло ", смигва Виктория. И споделя, че желае да смъкна единствено още десетина килца, тъй като не харесва кльощави дами.

Източник: Crimesbg.com

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР