Помните ли сръбкинята Биляна Дол, която шеговито наричаха дъртото коте

...
Помните ли сръбкинята Биляна Дол, която шеговито наричаха дъртото коте
Коментари Харесай

Помните ли "дъртото коте" на Божинов: Няма да повярвате с кого е Биляна Дол сега! (МНОГО СНИМКИ)

Помните ли сръбкинята Биляна Дол, която шеговито назоваха " дъртото коте " на Валери Божинов, поради обстоятелството, че беше с няколко години по-голяма от него (нещо, което в този момент се трансформира във все по-разпространена мода). Е, двамата с Валери не са двойка от дълго време, а Биляна едва ли и си спомня за него.

Днес тя е повече от щастлива и от месеци живее в Дубай, в голямата къща на тамошен милионер. Явно Дол е толкоз удовлетворена, че въобще не се е сещала да се прибере даже за малко в родината си. Тя е изкарала и курс по интериорен дизайн и желае да се занимава с това - обзавеждането на палатите на богатите араби.

Биляна не е оповестила публично самоличността на мъжа си, само че постоянно пуска фотоси от прелестната им къща, а за романтиката сред двамата загатват фотосите на държащите им се влюбено ръце. Самата тя удостовери, че е разкрила индивида или най-малко по този начин се надява, само че не бърза, с цел да не им мине пътя котка.

Припомняме, че с Валери Божинов тя се раздели огорчена от безкрайните му забежки и го призна обществено. " Не, че любовта си е отишла, само че не мога повече да понасям това. Валери има някакъв пъклен нагон и не може да се стърпи да не " оправи " всяка жена, която му грабне окото ", афектирана разказваше тогава Биляна Дол.

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР