Помните ли спепите братя от Долни Дъбник, които при решение

...
Помните ли спепите братя от Долни Дъбник, които при решение
Коментари Харесай

Слепият Горан отново на свобода, прогледна ли в затвора?

Помните ли спепите братя от Долни Дъбник, които при решение на ТЕЛК за 100% неработоспособност и слепота, караха без проблем първокласните си коли. Горан Станев и Станьо Маринов попаднаха под прицела на прокуратурата след следствие на Тина Ивайлова. Те получиха присъди за пране на пари след акция на Министерство на вътрешните работи, ДАНС и прокуратурата преди години. Оказва се, че Горан Станев към този момент е на независимост от началото на лятото, научи  Той популяризира и обстановки от бита си в обществените мрежи.
 На видеата, които са качени отстрани в ТикТок, се вижда незрящият Горан, който мери силата на удара си на боксова машина. Той няколко пъти удря с пестник крушата, а след всеки удар поглежда към устройството. Изглежда ревизира резултата, който е записал.  На друго видео го откриваме в друга светлина. Горан е седнал на маса, напълно самичък отваря бутилка с ракия, а по-късно безпогрешно налива от алкохола в чаша. Следва изпиването на напитката на екс и взор към камерата.   Последното решение за зрението на Станев е от предходната година и е годно чак до 2025 година Все още е в действие решението за 100% непозната помощ, разбра  GlasNews.bg.  Горан Станев излежа присъда от 3 години затвор. Брат му Станьо Маринов би трябвало да лежи 9 години за пране на пари, а майка им е в пандиза за 8 години.    Припомняме, че в следствието на случая ви разказахме по какъв начин при решение на ТЕЛК за 100% неработоспособност и слепота, братята караха без проблем. Лекарите от ТЕЛК-Плевен, които са решили, че двамата са незрящи и не могат без помощник, твърдяха, че са поставили подписите си под мнението поради решение на Административния съд в София. Години по-късно следствието против тях зацикли, тъй като 12 специалисти не можеха да преценяват какъв брой слепи са братята.

Показахме ви по какъв начин правят всевъзможен тип действия, нетипични за слепи хора. Подобна бе историята с бурната забава на братята от Долни Дъбник. На видео, публикувано през 2020 година, попадна празник с доста чалга, кючеци, гуляй и разкош. Този запис  бе следващото доказателство, че братята въобще, но въобще нямат потребност от 100 % непозната помощ.  Цялото семейство на братята бе разследвано за пране на пари. Горан и Станьо са подсъдими дружно със своите родители - Иванка и към този момент починалия Иван Маринов, както и сестра им Елисавета Маринова. Комисията " Антикорупция " пък конфискува златни бижута за 250 000 лв. и първокласни коли за 140 000 лв. от ромския клан в Долни Дъбник. Повече за братята вижда в серията от следствия на Тина Ивайлова:

Прочетете още
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР