Помните ли шеф Петров? Да, същият онзи Борис Петров, който

...
Помните ли шеф Петров? Да, същият онзи Борис Петров, който
Коментари Харесай

Дъното: Шеф Петров нарече клиентка "тъпа селянка" и "луда", защото отказала резервация в ресторанта му! (ШОК СНИМКИ)

Помните ли началник Петров? Да, същият оня Борис Петров, който няма цип на устата, изключително що се отнася до обиди и кавги и който половин България намрази след присъединяване му преди време във ВИП Брадър... Същият този Петров си разреши да наскърбява клиентка и да я назовава с брутални прилагателни, единствено тъй като си разрешила да откаже резервация в ресторанта му - освен това напълно правилно анулирана.

Въпросната дама повдигна въпроса в нета, огорчена от държанието на готвача, който я назова обществено " тъпа селянка " със " селска кариера ", " луда " и какво ли още не - все обиди, за които тя би могла мигновено да заведе дело против него.

Клиентката изясни, че са закупили ваучер за вечеря в ресторанта на началник Петров, само че на същия ден са се обадили и са го отказали. Постъпили са правилно, вместо да оставят личния състав да се оправя и да им вържат тенекиена кутия, само че... вместо общително отношение, получили грубости, нападки и обиди - главно от Петров.

Самият Петров не понечи да се скрие, а в противен случай - продължи да написа постове в мрежата и да тръби по какъв начин ресторантът му е цялостен до спукване когато и да е на годината и по какъв начин имал резервации чак до септември. А някаква си " селянка " си разрешавала да злослови против него и метода им на обслужване, поради което той можел на мига да й " срине селската кариера "...

 

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР