Помните ли Ричард Величков, който зрителите на ВИП Брадър преди

...
Помните ли Ричард Величков, който зрителите на ВИП Брадър преди
Коментари Харесай

Помните ли брадъра Ричи Тъпото, който изтрови хората с добавки за отслабване: Ето коя мацка заби!

Помните ли Ричард Величков, който феновете на ВИП Брадър преди години нарекоха Ричи Тъпото и още му седи прякорът?! Прословутият фитнес инструктор и някогашен Мистър София, който реши да вади пари като " изтрови " половин народ с подправени добавки за сякаш намаляване...

След абсурда с въпросните илачи, които освен не действаха, а бяха и искрено рискови за здравето, той се покри. Умен ход, като се има поради що народ искаше да го линчува.

От няколко седмици насам обаче Ричард очевидно е решил, че бурята е отминала и стартира отново да се фраска по мрежите. Да, той е много изменен, а мнозина го оприличават на тип като следващия чичак, само че ето, че се изфука с гадже.

Знаем, че в Брадъра той имаше връзки с моделката Розмари Тишер, която беше задоволително наивна, да не кажем глупава, че да му се върже на акъла. Двамата обаче скапаха дослука още там и всеки пое по пътя си.

Днес Ричи Тъпото се демонстрира с непозната мацка, брюнетка, с която показват пристрастености и горещо се целуват пред обектива. Колко " гореща " в действителност е хавата и дали това не е следващият опит за реклама на Ричито, следва да забележим. Ай, хаирлия да е!

Инфо: Crimesbg.com

Тагове: Розмари Тишер Ричи Тъпото добавки Ричард Величков добавки за отслабване Брадъра фитнес инструктор
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР