Помните ли проекта Dreams, от който се очаква да ви

...
Помните ли проекта Dreams, от който се очаква да ви
Коментари Харесай

Dreams на Media Molecules ще ви позволи да споделяте измисляните от вас игри в PSVR

Помните ли плана Dreams, от който се чака да ви разреши да “материализирате своите мечти”. Това ще е допустимо доста скоро на конзолата PlayStation 4, а в по-късен стадий даже и на платформата за виртуална действителност. Такава информация научихме от списанието за видеоигри Edge.
В края на предходната година Sony загатна, че Dreams евентуално ще се появи с доста лимитирана поддръжка за PlayStation VR, само че публикацията в списание Edge разкрива повече детайлности. Изглежда режимът на основаване – частта, в която играчите ще могат да пресъздават цели среди и обекти и да ги трансформират в игри – ще е безусловно съвместима с платформата за виртуална действителност. Още повече, ще можете да опитате сънищата и на други геймъри в PlayStation VR без проблем. От друга страна обаче тази функционалност няма да е налична ден първи от издаването на играта. Очаква се тя да бъде задействана “по-късно в бъдеще”.

Edge покрива и опитите на Media Molecule да изолира идния си план от опити за обрисуване на графично принуждение и полово наличие. Според студиото “алгормитмично разчистване, инструментите на Sony и добродушни почитатели ще оказват помощ играта да остане чиста”. Да не забравяме, че сходни упования не помогнаха на Lego Universe да бъде спряна от разработка точно поради нечистите намерения на някои консуматори и качването на непристойни светове онлайн. Така или другояче, ще разберем какъв ще е капацитетът на Dreams по-късно тази година.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР