Помните ли препълнените контейнери в Хасково, а липсата на улично

...
Помните ли препълнените контейнери в Хасково, а липсата на улично
Коментари Харесай

Безплатен обяд няма, с левче се купува боклук

Помните ли препълнените контейнери в Хасково, а неналичието на улично осветяване и здрави плочки по тротоарите? Помните ли по какъв начин родителите събирахме пари за храна в детските градини? Забравили  сте? Нищо скоро ще си припомните.

Все повече стопански грамотни хора споделят, че гласуваният неотдавна в Общински съвет бюджет на общината ще ни върне 18 година обратно. Ето че и шефът на данъчното се оказа обезпокоен (виж по-горе). А е експерт индивидът, схваща от сметки и доходи. Защо ли никой не се е допитал до него, когато е кроил бюджета. В него не се усилват действителните доходи, по тази причина пък скачат разноските за това-онова. Правен е с мисълта да е на ниска цена за жителите, удовлетворени да са, нищо че това си е напряко бомба. Последствията ще са за тях, обаче, не за някой различен. 

А дали ще са удовлетворени хасковлии, в случай че градът потъне в отпадъци, малчуганите в градините са гладни и на студено, в случай че и дребното спортни бази бъдат тотално разсипани? Не имам вяра. Ние, жителите, желаеме да има къде децата да спортуват, да играят, да се учат и развиват гениите си. Искаме сигурност и ред в този град, желаеме да изчезнат глутниците от улиците, да има парк на мястото на руините на казармите из града. Все неща, които без пари не стават, а ги няма в бюджета. Няма безвъзмезден обяд, а за левче може да се купи единствено отпадък.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР