Помните ли онези времена, в които „Сексът и градът“ проследяваше

...
Помните ли онези времена, в които „Сексът и градът“ проследяваше
Коментари Харесай

Какво се случи със „Сексът и градът“? 10 доказателства, че продължението е пълен провал

Помните ли тези времена, в които „ Сексът и градът “ проследяваше вълнуващия и изпълнен с трагикомични обстановки живот на четири невероятни дами, които бяха толкоз разнообразни edna от друга, само че постоянно намираха метод да запазят своето крепко и красиво другарство, до момента в който пият коктейли Манхатън и споделят палави детайлности за персоналния си живот?

Помните ли тези времена, когато диалозите сред Кари, Саманта, Шарлът и Миранда бяха занимателни и остроумни? Когато мъжете бяха секси и имаха лично мнение?

Е, изглеждахме „ И просто по този начин “ и „ не можем да спрем да се чудим “: Какво се случи? Какво, по дяволите, се случи с този сериал?
 50 любопитни обстоятелството за  50 любопитни обстоятелството за  50 любопитни обстоятелството за  50 любопитни обстоятелството за
Всичко това си отпътува и остана единствено... скуката.

Затова през днешния ден се опитахме да овладеем разочарованието си и да го подредим в 10 аргументи да НЕ харесваме продължението на сериала „ Сексът и градът “.

Длъжни сме да предупредим, че в галерията ни ще откриете много спойлери, само че на този стадий и без друго няма какво да губите.
 Какво се случи със „ Сексът и градът “? 10 доказателства, че продължението е цялостен неуспех  Какво се случи със „ Сексът и градът “? 10 доказателства, че продължението е цялостен неуспех  Какво се случи със „ Сексът и градът “? 10 доказателства, че продължението е цялостен неуспех  Какво се случи със „ Сексът и градът “? 10 доказателства, че продължението е цялостен неуспех
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР