Помните ли Mass Effect? Големият франчайз, любим на много, за

...
Помните ли Mass Effect? Големият франчайз, любим на много, за
Коментари Харесай

Bioware: Определено не сме приключили с Mass Effect

Помните ли Mass Effect? Големият франчайз, обичан на доста, за жал не очарова почитателите с последната игра Andromeda. От 2017-та година не е имало ново заглавие. Bioware обаче твърди, че това не е краят.

В изявление пред Polygon изпълнителният продуцент на Bioware Майк Дара и мениджърът Кейси Хъдзън споделиха, че към момента имат религия в бъдещето на франчайза. Дара съобщи: „Определено не сме завършили с Mass Effect. Останаха доста неразказани истории. Може би ще засегнем неща, които пренебрегнахме в Andromeda. Може би ще засегнем неща от Mass Effect 3. Има още доста забавни тематики, които да изследваме„.

Хъдзън добави: „Така както аз го виждам, Mass Effect поредицата е към момента жива. Непрекъснато си мисля за неща, които биха се получили ужасно. Въпрос на време е да се върнем към тях…“

Въпросът е, че времето за очакване несъмнено ще е доста. Освен че в този момент Bioware се занимава интензивно с Anthem, студиото е ангажирано и с създаването на нова Dragon Age игра.

Според вижданията на Хъдзън и Дара употребяваният енджин е основната причина за неуспеха на Mass Effect Andromeda. По техни думи, с цел да се подчертае забавният сюжет, емблематичен за Bioware, RPG системата трябваше да бъде пренаписана отначало. За изработката на новата Anthem студиото употребява съвременна технология за запис на придвижването от действителни артисти. Ако тези модерни способи се употребиха в построяването на Andromeda, резултатът би бил радикално друг.

След осемнадесет месеца спринт студио Bioware издаде Mass Effect Andromeda при започване на 2017-та година. Покрай напъните, приложени от Electronic Arts, студиото не включи редица провалили се хрумвания за играта, в това число опцията да се генерират разнообразни планети при всяка обособена сесия. С опита, получен от Anthem и Dragon Age, студиото несъмнено има шанса да направи играта, за която мечтаха всички почитатели.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР