Помните ли колко много отричаше Иво Прокопиев, че има нещо

...
Помните ли колко много отричаше Иво Прокопиев, че има нещо
Коментари Харесай

Прокопиев в паника, прати Пинокио да мародерства

Помните ли какъв брой доста отхвърляше Иво Прокопиев, че има нещо общо с “Да(Й), България” – провалилото се политическо ГМО на олигархията? Толкова доста отхвърляше Прокопиев, че е наставник на сборището от провалени соросоидни марионетки, та беше напълнил листите на “Да(Й), България” със чиновници на компаниите си. Катунът се провали на 26 март, ГМО-то остана отвън Народното събрание, от което завоюваха най-вече българските жители.

Защо ли?

Тази заран – поръчковите “медийни” парцали на олигархията “информираха” рехавата си публика за следващото интензивно мероприятие на “Да(Й), България” – незнайни гамени лепнали авансово готова табела на входа на компания, една от най-големите данъкоплатци у нас, а проваленият политик, някогашен министър и юрист без права, Пинокио – Христо Иванов щял да внася сигнал в Народното събрание против “Булгартабак”. Елементарен сюжет, с дървени реализатори.

Но и нещо доста повече – смразяващо страхуване на кукловода на дейното мероприятие. От две седмици Иво Прокопиев е изпаднал в суматоха, че този път държавните институции са решени да разкрият всичките подмолни схеми на отрочето на “Агнешките главички”. Прокопиев се опасява, че с изключение на обвиняем за приватизацията на 33% от ЕВН, скоро може да получи обвиняване и за далаверата “Каолин”, а с това рискува и запор на активи от Комисията за лишаване на нелегално добито имущество. Заради това и Прокопиев е пратил Пинокио и гномчетата от “Да(Й), България” да тролят обществени компании, даващи заплати на стотици български фамилии.

Прокопи и прислужниците му не осъзнават, че българските марки цигари на „ Булгартабак” към този момент са благосъстоятелност на един от най-големите производители на цигарени артикули в света – „ Бритиш Американ Табако “. За приватизацията на „ Булгартабак “ страната получи действително 220 милиона лв., като компанията извърши до последната стотинка или кг тютюн всички следприватизационни отговорности. Нещо, с което Прокопиев не може да се похвали, поради скандалната приватизация от него за жълти стотинки на „ Каолин “ и Винпром „ Дамяница “, чиито приватизационни контракти бяха неколкократно променяни, с цел да отпаднат така и така занижените следприватизационни отговорности. А да обвиняваш „ Булгартабак “, че някъде по света се продавали на черно негови цигари, е толкоз неуместно, колкото и да обвиняваш да вземем за пример „ Филип Морис “ или „ Бритиш Американ Табако “, че и техни цигари се продават на черно на българския пазар или някой различен пазар.

Що се отнася до резултата от тролските дейни мероприятия на подсъдими олигарси и техните дървени марионетки, то е явен – рейтингът на “Да(Й), България” в последните месеци е почнал да пада и да се приближава до статистическата неточност от 1%. Да имаш искания, че ще управляваш България, че ще “реформираш” правораздаването, като го унищожиш, а да извършваш незаконни действия, квалифицирани в Наказателния кодекс като безчинство, може само да те маргинализира, даже в очите и на малцината ти зомбирани почитатели.

Ясно е едно - “Да(Й), България” и Пинокио са завършени, а Прокопиев дълго време ще обикаля правосъдните зали, крепен от юристите, които в колоборация с Камората – Лозан Панов, ще се опитат да го измъкнат от пандиза. Шансовете им за триумф, обаче, от ден на ден понижават, тъй като данните за взаимовръзките им от дълго време са обект на документиране.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР