Помните ли, когато Google Street View дебютира в България? Тогава

...
Помните ли, когато Google Street View дебютира в България? Тогава
Коментари Харесай

Откриха НЛО портал в Google Maps? Тези кадри нямат никакво обяснение!

Помните ли, когато Гугъл Street View дебютира в България? Тогава сме сигурни, че е бил най-непродуктивният ден в новата история на страната. Всеки " обикаляше " онлайн своята улица, гледаше какво е снимала колата на Гугъл в квартала му и гледаше какво е имало на балкона му тъкмо в този миг.

Виж още: ТЕСТ: Повечето хора не могат да се оправят с тези въпроси! Ти ще успееш ли?

Е, някои хора не престават да изследват картата на Гугъл в дълбочина и откриват повече от забавни местенца. В Reddit да вземем за пример хората са уверени, че са разкрили доказателство за извънземен живот на Земята и то единствено гледайки картата.

Виж още: Уникални съвпадения, които нямат пояснение, само че въпреки всичко са се случили

Става въпрос за фотоси на регион в Перу, на които се вижда зелено леке, съвсем наподобяващо на портал. Въпросното зелено леке не наподобява и да е от растения, защото става въпрос за неонов зелен цвят.

 Reddit

 

Мястото се намира на към 400 км. южно от Лима, столицата на Перу. Става въпрос за мястото, известно на български като Знаците на Наска - рисунки от линии, начертан в пустинята Наска. За тези рисунки се смята, че са направени от племена, извесни като просвета Наска. Датирани са от 200 година прочие н. е. докъм 600 година

Виж още: Най-големите конспирации за последните 10 години 

Истината е, че все още липсва разумно пояснение за този " портал ". Някои допускат, че може би става въпрос за някакво отражение - от аероплан да вземем за пример, или пък зелен лазер, ориентиран към въпросното място. 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР