Помните ли, когато брауните на McDonald's бяха 75p или Big

...
Помните ли, когато брауните на McDonald's бяха 75p или Big
Коментари Харесай

Изоставеният McDonald`s, замръзнал във времето, показва колко са се променили цените

Помните ли, когато брауните на McDonald's бяха 75p или Big Mac беше по-малко от £2? Феновете на веригата за бързо хранене споделят, че им „ липсва “ меню, намерено от 90-те години на предишния век, когато времената бяха „ като ярко лято “.

Зловещ Макдоналдс е открит във военноморска база на остров Адак, Аляска, Съединени американски щати, и наподобява, че е бил непокътнат от 1994 година Магазинът в началото е бил подложен като аванпост за бази на армията и флота по време на Втората международна война, съгласно Службата за национални паркове - само че когато военноморската база е била изоставена през 90-те години, доста от жителите на града избягаха от региона и предприятията бяха принудени да затворят, оповестява Los Angeles Times. Оттогава хранителният център се отхвърли.

Вирусен клип, споделен в TikTok, неотдавна изуми почитателите на McDonald's, откакто сподели старомодно и недигитално меню отвън заведението с фрапантно разнообразни цени. В менюто към момента има реклама за остаряло Happy Meal с играчки Bobby's World - американск...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР