Помните ли какво каза навремето Румен Петков за покоите на

...
Помните ли какво каза навремето Румен Петков за покоите на
Коментари Харесай

Вече не е тихо в спалнята на Татяна Дончева! Яката дупара на българската политика купува розови чаршафи за любовни нощи

Помните ли какво сподели преди време Румен Петков за покоите на Татяна Дончева? Че тишината в спалнята й раждала безумия... Да, в оня интервал хлевоустата юристка фактически нямаше до себе си човек, с който да дели постелята си, само че през днешния ден май не е по този начин. Папараците на „ Уикенд” засякоха лидерката на „ Движение 21” да си купува нови чаршафи и то от тези, които са предопределени единствено за обич.

В понеделник атрактивната 58-годишна дама паркира аления си джип покрай посолството на Съединени американски щати в кв. „ Лозенец”. От всъдехода Дончева слезе единствено по жилетка, след което облече яке и се насочи към магазин за облекла. На инцидентните минувачи им направи усещане, че родената в Трявна госпожа е качила още килограми в последно време и дупето й към този момент е двойно по-голямо от това на Дженифър Лопес и Ким Кардашиян.
В бутика Татяна не откри подобаващи за възрастта й тоалети. Но щом влезе и в прилежащия търговски обект – магазин за спално долни дрехи, откри защо да похарчи част от парите в портмонето си. След като деликатно прегледа изложените за обмен продукти, тя си купи сатенени розови чаршафи. Лукс като този пазарят единствено дами, които имат с кого да го споделят.

От няколко години насам Татяна прекарва нощите си в легло от епохата на Луи XIII. Антиката е направена от солидно дърво в бретонски жанр. Над неповторимия креват е закачена икона на Архангел Гавраил. Бившата депутатка и неуспяла кандидат-президентка, в никакъв случай не се е омъжвала. Още по Татово време Ванга й предрекла, че ще остане остаряла мома, заявявайки й: „ Ти и сама си си достатъчна”. Татяна имала доста ухажори през годините, само че никой не се осмелил да й предложи брак.

В младостта си Дончева срещнала в Севлиево човек, който считала за мъжа на живота си. Той обаче бил женен и с деца и нямал никакво желание да се развежда поради нея. Въпросният господин също бил правист - работел в Окръжната прокуратура в Габрово. През 90-те години на предишния век точно той довел Дончева в столицата и я уредил на хубава работа. В София наперената провинциалистка първо получила щат прокуратурата, а след това работила в Светия синод и като юрист на „ Мултигруп”. В един миг и Българска социалистическа партия я взела под крилото си.

Когато на Татяна й омръзнало да чака развода на обичания си, поставила завършек на връзката им. После пък дълго не желала и да чуе за различен мъж.
През 2011-а юристката получи изтънчен годежен пръстен с елмаз. Тогавашният й сътрудник ген. Иван Чобанов – бивш началник на национална работа „ Сигурност “, заплати цели 4000 лева за бижуто. Военният обаче по този начин и не направи идната крачка и до женитба не се стигна. „ Няма да си вържа печал, тъй като съм неомъжена, тъй като съм се разделила или съм се събрала с някого”, успокояваше се Дончева преди време.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР