Помните ли как в прекрасната ера на Бай Тошо чакахме

...
Помните ли как в прекрасната ера на Бай Тошо чакахме
Коментари Харесай

КЪСЕН СОЦ: Пловдивчанка чака капариран диван от 2019-а г.!

Помните ли по какъв начин в прелестната епоха на Бай Тошо чакахме по 10 години за жигула? Е, очевидно нищо социалистическо не е забравено. Пловдивчанка е превелакапаро за поръчан от нея диван. Това се случва през 2019 година. Към днешна дата, тя няма нито диван, нито върнати пари.

Срещу 750 лв. Нерияна има лист хартия – контракт за поръчка, в който са упоменати 45 дни за доставка. През дългото 3-годишно очакване, дамата е подала тъжба към Комисията за отбрана на потребителите. Многократно е опитвала да се свърже с въпросната компания „ Никеа “, само че без резултат, показа тя пред " Глас нюз ".

В началото е успявала да реализира контакт с представители на компанията. Получавала е обещания, само че с преобладаващи оправдания. Едно от тях се оказва коронавирус пандемията. Тогава активността стопира, представителният магазин в града е затворен. Във времето притежателят е заменен, а с него връзка няма.

Нерияна не е единствена в лъжливата скица. Дори в противен случай. Създадена е фейсбук група с над 460 почитатели, множеството, в случай че не и всички, наранени от мебелната борса. Сигналите там са обединени от изчезнал артикул и платена част от общата сума, която не им е върната. И по този начин с години очакване, сигнали, тъжби и опити да си върнат средствата…

През 2020 година Николай Александров Петров към този момент не е шеф на компанията, на негово място е вписан Дилян Милчов Цветанов. Той е обвързван и с други компании с разнообразна активност и стартирани с невисок капитал от 5-10 лв.. Но уеб сайтът им mebelnaborsa.bg е към момента деен.

Ето какво демонстрира Търговският указател за компанията:



Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР