Помните ли как на рождения ден на Бойко Борисов през

...
Помните ли как на рождения ден на Бойко Борисов през
Коментари Харесай

Гешев подготвил „убийството“ на Пеевски през 2014 г., с което започна фалитът на КТБ

Помните ли по какъв начин на рождения ден на Бойко Борисов през 2014 година разбрахме за общественото задържане на трима души, тъй като правили “подготовка за убийството на Делян Пеевски ”? А помните ли по какъв начин това даде подтик на разграбването на КТБ? Инсценирани ли бяха тези арести, с цел да бъдат разграбени милиардите – отговорът е да. Прокуратурата в никакъв случай не е имала за цел да осъди тези хора. Тяхната цел е била, посредством сюжета за убийството на Пеевски и задържането на тези хора, да дръпне спусъка за разстрела на КТБ! Днес БОЕЦ разкриваме един изтъкнат участник в тези събития – индивидът, показал набедените за “убийци ” на Пеевски: персонално Иван Гешев, по това време към момента единствено редови прислужник на мафията, който – посредством измяната на собствен другар, си “заслужи ” да стане основен прокурор!



*Тази фотография е част от материалите и останалите фотоси, които БОЕЦ ще публикуваме в понеделник. 

Главния прокурор Иван Гешев има основна роля и връзка с банкрута на КТБ. Гешев е назначен от Пеевски за прокурор по делото “КТБ ”, с цел да прикрие следите му в банката, както и личните си следи в подготовката и организацията на банкрута на банката. Гешев е показал най-малко един от „ убийците “ на Пеевски, с което деяние стартира офанзивата против КТБ. БОЕЦ разполагаме с задоволително неоспорими доказателства – данни, фотоси и документи за това.

БОЕЦ призоваваме за оптимално шерване и разпространяване на това видео. Само с цивилен напън и поддръжка от самостоятелните медии и публицисти можем да пробием омертата и медийното затъмнение и да стигнем до резултат по това следствие. Публичността и гласността ще обезпечат и за нас, фамилиите и околните ни известна сигурност.

Гешев би трябвало да бъде неотложно арестуван под стража и отхвърлен от заемания пост!

#ГешевКилърГейт



Това, което чувате през днешния ден е дребна, доста дребна част от информация, с която разполагаме и която разкрива съответни закононарушения и присъединяване на висши магистрати и политици в тях. Останалата част от информацията съдържа доказателства и данни за закононарушения против страната и връзки зад рамките на страната. Това е единствено началото. Всичко ще бъде огласено и оповестено през идващите дни, като ще пожелаваме реакции и гаранции от институциите за ефикасни дейности и сигурността на нашите източници и фамилии.

На 13 юни 2014 година – на рожденият ден на Бойко Борисов (нищо инцидентно няма, наглостта и цинизма на мафията са безгранични), бе огласено задържането на трима души за убийството на Пеевски.

Арестите на Георги Христов, Красимир Методиев и Венцислав Върбанов са осъществени на 11.06.2014 година зрелищно и брутално в жанр „ Цветанов ” и са подредени от столична следствена работа, която по това време е под управлението на Петьо Петров, прочут като Петьо Еврото. Тримата упрекнати за убийството на Пеевски са арестувани пред погледите на техните деца и фамилиите и в домовете и офисите им са осъществени обиски.
Веднага откакто се огласяват тези арести на 13.06.2014 година прокуратурата нахълтва в офиси на компании в постройката на КТБ с 19 позволения за претърсвания и изземвания издадени от Софийски градска съд под управлението на Владимира Янева. Това дава началото на суматохата и процесите, довели до банкрута на КТБ с дейното присъединяване на прокуратурата. Но спусъкът е натиснат с арестите на трите лица, упрекнати за убийството на Пеевски сякаш поръчано от Цветан Василев. И не се залъгвайте – Василев е бил част от това мафиотско статукво и в случай че не бяха му протегнали ръка на бизнеса, и до през днешния ден щяха да са си дружно. Той също носи своята отговорност.

Това „ ликвидиране ”, огласено на 13.06.2014 година – в деня на влизането на прокуратурата в постройката на КТБ, в продължение на три дни подгрява удара против банката и банкрута на КТБ. Самият Пеевски на 16.06.2014 година, влизайки на разпит в столичното разследване при Петьо Еврото, ги назовава „ моите убийци ”. На 19.06.2014 година прокуратурата хвърля на обществото „ новината ”, че от КТБ са изнесени 206 милиона лв. в чували. На 20.06.2014 година, Българска народна банка сложи КТБ под специфичен контрол, приключи всевъзможни заплащания и назначи квестори. И в действителност това е краят на банката. Началото е убийството на Пеевски.

Още през 2014 година, откакто ареста на „ убийците ” на Пеевски и нахлуването в КТБ извърши ролята си, прокуратурата в лицето на основния прокурор Сотир Цацаров призна, че това е било срамна неточност и отдръпна обвиняванията си. Прокуратурата в никакъв случай не е имала за цел да осъди тези хора. Тяхната цел е била, посредством сюжета за убийството на Пеевски и задържането на тези хора, да дръпне спусъка за разстрела на КТБ, като показа Пеевски в облика на жертва, а Цветан Василев, като гарант на ликвидиране. Както и да получи фиктивен мотив да влезе в офисите в постройката на банката и да взриви суматохата измежду вложителите.

Никой обаче не попита и обществото не разбра кой и по какъв начин е показал убийците на Пеевски. Ще изкажа обосновано съмнение за развиването на тези събития.

След решението за банкрута на КТБ от Пеевски и Борисов те знаят, че Цветан Василев ще упрекна Пеевски за това. Решават да подхващат изпреварващи дейности и самият Пеевски измисля легендата за неговото ликвидиране и разпорежда задачата на Цацаров. Той спуска заповед за изпъленение на Петьо Еврото, най-довереният човек за мокри поръчки на мафията. Еврото и неговата шпицкоманда от СГП, която бе разкрита от следовател Бойко Атанасов в изявление за “Биволъ ”, се задейства. По това време Иван Гешев е част от тази шпицкоманда в СГП под директен надзор на Пеевски и мафията. Профилът на убийците, които би трябвало да бъдат арестувани е предприемачи към и над междинното равнище, да имат бизнесконтакти с КТБ и Цветан Василев, да не са обществено известни персони и да може да се упражнява надзор върху тях. Всеки, който дава отговор на този профил е било допустимо да бъде разгласен за палач на Пеевски. Но въпреки всичко кой и за какво показва точно тези хора.

Иван Гешев е показал имената на убийците на Пеевски или най-малко едно от тези имена и това е Красимир Методиев.

БОЕЦ получихме информация, фотоси и други доказателства, че Иван Гешев е бил персонален, фамилен другар с един от „ убийците ” на Пеевски и че той персонално е показал своят другар – Красимир Методиев, за палач. Изключително гнусна постъпка, която с изключение на закононарушение, е еманация на духовната хилавост, измама и социопатия на този човек. Гешев е бил непосредствен другар на Красимир Методиев, били са дружно и фамилно на екскурзии и почивки и от това другарство е знаел за бизнеса му и че той е имал контакти с КТБ. И с цел да се натегне на началниците, с цел да заслужи благословията на Пеевски и кариерно развиване, той поръчва, набеждава, предава своят другар, донасяйки за него и акцентирайки го за един от убийците.
БОЕЦ се свързахме с Красимир Методиев по телефона и пред нас той съобщи, че отхвърля да разяснява тематиката сега, като нито удостовери, нито отхвърли информацията. Данните и фотосите, с които разполагаме обаче са задоволително безапелационни.

Веднага след тези събития поради персоналните си заслуги и доноса на Гешев против своя другар, с които обезпечава убийството на Пеевски, безусловно три седмици по-късно през юли 2014 година Гешев е назначен от Пеевски и Цацаров за прокурор по делото за банкрута на КТБ и в продължение на две години – до май 2016 година, се занимава единствено с това. Веднага след внасянето на обвинителния акт и „ пътешествието с дизел до луната ”, Гешев е командирован в профилираната прокуратура, малко по-късно става началник на същата, а две години по-късно, по персонално предложение на Цацаров и по заповед на Пеевски, Гешев е назначен и за основен прокурор от мафията и нейните марионетки във Висш съдебен съвет.

Това е пътят на Гешев, а всичко потегля от убийството на Пеевски. Тук, с информацията за ролята на Гешев във банкрута на КТБ данните се преплитат и удостоверяват от два други източника. В сигнала на БОЕЦ за “ЖосиГешевГейт ” и в други сигнали до правосъдния министър и Министерство на вътрешните работи се съдържат данни за това, че след назначението на Гешев като прокурор по делото КТБ той персонално е горил документи в двора на къщата си във Волуяк, като свидетел свидетелства за това. От друга страна следовател Бойко Атанасов пред камерите на национални медии сподели по какъв начин са унищожени и изхвърлени в кофите за отпадък купища с документи, в това число описи за разпит на очевидци, контракти за прекачване на дружествени дялове и други доказателства по делото КТБ тъкмо по времето, когато Гешев е отпред на производството. Пътят му към поста основен прокурор стартира с едно закононарушение и изменничество. И с банкрута на КТБ. Това е цената.

Точно това са правили презрените доносници от Държавна сигурност – писали са доноси и са набеждавали свои другари, сътрудници и даже братята и сестрите си, с цел да се изопнат на началниците си и да се повдигнат в службата. Измисляли са истории и са писали доноси за персонална информация получена от приятелите си, които са споделяли с тях. Унищожавали са човешки ориси, фантазии и животи от лакомия за власт. Хора като Гешев, без морал и полезности, са подготвени на всичко за своето кариерно израстване и обогатяване. В същото време тези хора се трансформират в прислужници на най-долните нарушители и извършват техните заповеди и слагат под техен надзор институциите, в които работят. Предателството е едно от най-долните закононарушения. Красимир Методиев, посочен от Гешев за палач на Пеевски едвам не изгубва живота си в ареста. Публичната информация от тези дни ни напомня, че след своят арест той постъпва в болница в тежко прединфарктно положение с заплаха за живота. Гешев съвсем убива своят другар, набеждавайки го за палач. Съдбата на този човек по-късно е ужасяваща. Той оцелява, само че откакто Гешев го вкарва под гилотината на прокуратурата, както и негови близки и бизнеса му.репресиите от друго естество не престават съгласно документите, с които разполагаме. Сянката на прокуратурата над него очевидно е траяла с години, евентуално и до през днешния ден.

Това, което чувате през днешния ден е дребна, доста дребна част от информация, която разкрива съответни закононарушения и присъединяване в тях на висши магистрати и политици. Останалата част от информацията съдържа доказателства и данни за закононарушения против страната и връзки зад рамките на страната. Това е единствено началото. Всичко ще бъде огласено и оповестено през идващите дни, като ще пожелаваме реакции и гаранции от институциите за сигурността на нашите източници и фамилиите ни. Дори не можете да си визиите защо става дума. Разбира се, Гешев още веднъж е във фокуса.

В понеделник, в 10:00 ч. БОЕЦ ще публикуваме втората част по ГешевКилърГейт и фотоси, доказателства за показаните данни. Ще обявим и идващите си стъпки и дейности. Очаквайте и продължението за ЖосиГешевГейт дружно с BIRD.BG.

БОЕЦ призоваваме за оптимално шерване и разпространяване на тази информация. Само с цивилен напън и гражданска поддръжка можем да пробием омертата и медийното затъмнение и да стигнем до резултат по това следствие. Публичността и гласността ще обезпечат и за нас, фамилиите и околните ни известна сигурност.

Гешев би трябвало да бъде неотложно арестуван под стража и отхвърлен от заемания пост. Призоваваме и за незабавни дейности на институциите.

#ГешевКилърГейт

Битката продължава!

БОЕЦ се трансформира в знак на съпротивата против незаконната власт на мафията! Дела, акции, митинги, сигнали, това е метода. Всеки ден!

Ако считате, че сме потребни подкрепете ни и финансово в общата ни борба за правдивост!



БОЕЦ финансираме цялата си активност сами, а делата против криминализираните институции и мафията, превзела страната ни, занапред стартират. Поемаме рисковете, плащаме цената за дейностите си против корумпираните ни управници, борим се за свободата си, будим заспалите и събираме непримиримите. За нашите съидейници и за всеки, който е съпричастен с борбите ни и би желал да ни поддържа и финансово публикуваме банковата сметка на Сдружението. Благодарим за поддръжката, това е обща борба на жителите против мафията!

Групово дело „ БОЕЦ ”

ЕИК 176949776

Адрес: гр. Видин, к-с ”Панония ” бл.4, ап.157

Тел. 0899-591399

e-mail:

www.boec-bg.com

Банкова сметка:

IBAN: BG39STSA93000024804131

BIC: STSABGSF

Банка ДСК
Източник: svobodnoslovo.eu

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР