Помните ли играта Call of Cthulhu? Слухове и медия за

...
Помните ли играта Call of Cthulhu? Слухове и медия за
Коментари Харесай

Пригответе се за ужаси по хелоуин с Call of Cthulhu

Помните ли играта Call of Cthulhu? Слухове и медия за заглавието се прокраднаха в уеб страницата Kaldata още при започване на предходната година. Играта е въодушевена от една от най-смразяващите хорър истории на Лъвкрафт и несъмнено е време да се приготвите за нейното най-модерно преобразяване.

Разработчикът зад Call of Cthulhu  – студиото Cyanide най-сетне показа дата на издаване – 30-ти октомври, Хелоуин. Така че бъдете подготвени за следствия, екшън и мистерии в деня на Вси Светии, оплитайки се в пипалата на едно призрачно творение.

Интерпретацията на студио Cyanide, най-малко съгласно думите на самия разработчик, не е напълно основана на историята на Хауърд Лъвкрафт. Представител съобщи, че огромен принос има и настолната игра на Chaosium. Оттам идва и цялата детективска нотка. Играчът ще се превъплъти в ролята на детектив през 1924-та година. Неговата задача е да изследва гибелта на семейство на самотния остров „Тъмната вода“. Светът е „полуотворен“, което допуска потребността да извършите нужни задания, преди да отключите по-голяма част от острова. Очаквайте напрегнати конфликти с многовековни култове, конспирации, съмнителни научни опити в търсене на чудовището Ктхулху.

Call of Cthulhu ще бъде налична на конзолите PlayStation 4, Xbox One и Windows компютри (посредством Steam). Вече може да се поръча на цена от $45/€45.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР