Помните ли ги? Епохата на 80-те Brat Packers“ се събира

...
Помните ли ги? Епохата на 80-те Brat Packers“ се събира
Коментари Харесай

Бандата „Brat Pack“ ще се събере отново за документа за Hulu на Андрю Маккарти

Помните ли ги?

Епохата на 80-те „ Brat Packers “ се събира още веднъж за нов документален филм на Hulu, наименуван много уместно „ Brats “.

Андрю Маккарти, Роб Лоу, Деми Мур, Джон Крайър, Али Шиди и Емилио Естевес, наред с други, ще вземат участие в новия план.

Това ще бъде „ разкриващ взор към културния феномен, в който са се трансформирали през 80-те години на предишния век, и по какъв начин това е повлияло на живота им от този момент “, съгласно Deadline.

Премиерата на документалния филм ще бъде по-късно тази година и ще бъде написан и режисиран от Маккарти, чиито записки от 2021 година бяха озаглавени „ Brat: An ’80s Story. “

Заедно с Лоу, Мур, Естевес и други, Маккарти взе участие в шлагерите на огромния екран от 80-те „ St. Elmo’s Fire ” (1985), “Pretty in Pink ” (1986) и “Less Than Zero ” (1987) с номинирания за Оскар Робърт Дауни Джуниър ( “Chaplin ”, “Tropic Thunder ”).

„ Макарти кръстосва страната, с цел да се срещне с някои от звездите на тези обичани филми … и основни членове на продукцията,...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР