Помните ли гаджето на Кари Брадшоу - Ейдън Шоу? Феновете

...
Помните ли гаджето на Кари Брадшоу - Ейдън Шоу? Феновете
Коментари Харесай

Нов скандал в Сексът и градът: Бивше гадже на Кари Брадшоу излъга, че ще участва в продължението

Помните ли гаджето на Кари Брадшоу - Ейдън Шоу? Феновете на артиста Джон Корбет, изиграл ролята на секси дърводелеца, останаха разочаровани откакто той не се появи даже във финалния епизод на And Just Like That.

“Ще играя в сериала” - сподели Корбет в свое изявление от април предходната година. Той даже добави, че “много се вълнува” да се появи още веднъж в ролята на някогашния избраник на Кари и че ще вземе присъединяване в “няколко епизода”. Това изявление накара върлите фенове на поредицата да чакат неговата поява във всеки идващ епизод, който HBO Max пуска. След като обаче артистът не се появи и в последната серия от сериала, всички усетиха, че има нещо гнило. Оказва се, че Джон Корбет е излъгал и компанията не е обсъждала неговото завръщане в поредицата.

“Всъщност ние в никакъв случай не сме казвали нищо за Ейдън” - разяснява продуцентът на сериала Майкъл Патрик Кинг.

“Винаги се опитваме да бъдем доста сдържани и да погледнем действително на нещата, през които минават хората и това няма нищо общо с появяването на Ейдън. Това щеше да бъде прекалено много за Кари. Този сезон ѝ пристигна допълнително. Искахме тя да премине през всичко и да стигне до светлината, точно за това последната серия се споделя "Seeing the Light ". Искахме тя да излезе. Завръщането на Ейдън щеше да е огромна сюжетна линия, която всички вкъщи написаха, само че ние в никакъв случай не сме възнамерявали такава” - добави Кинг.

Джон изигра пасивно-агресивния някогашен избраник на Кари Брадшоу, който се появи в сезоните три, четири и пет на “Сексът и градът”. Двамата имаха извънредно мощни екранни моменти - кавги за нейното пушене, изневерите на Кари, аборт, модата и даже за неговата вила.

Кари и Ейдън се срещнаха за финален път на екран във кино лентата “Сексът и градът 2”, когато си размениха целувка, макар че стана ясно, че Ейдън е женен с три деца, а Кари към този момент бе омъжена за Тузаря.

Според слуховете And Just Like That ще продължи с втори сезон, диалозите за който ще стартират напълно скоро. Допадна ли ви продължението на именития сериал?
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР