Помните ли Елена Сергова… жената, която ожесточено се бори за

...
Помните ли Елена Сергова… жената, която ожесточено се бори за
Коментари Харесай

Елена Сергова втрещи феновете си

Помните ли Елена Сергова… дамата, която яростно се бори за сърцето на Евгени Генчев в „ Ергенът ”, само че не съумя да го завоюва. Тя остана втора, а първа „ премия ” сграбчи защитничката на животните – Валерия Георгиева.

След края на сантименталното предаване Елена продължи напред и към този момент е бясно влюбена в различен мъж, а Евгени е надалеч в предишното, видя kliuki.ws. След „ Ергенът ” славата не подмина Сергова, а тя по всякакъв начин се пробва да я задържи.

Елена призна, че се опасява хората да не я не помнят и по тази причина се пробва да бъде забавна. Затова Сергова се пусна по долни дрехи, което обаче й донесе куп рецензии. Елена се пусна по г*щи.

Тя сподели по какъв начин украсява елхата полуг*ла и това вбеси почитателите й в обществената мрежа Инстаграм. “Еленке, облечи се, ще настинеш ”, подмята Ваня Щерева на Сергова към скандалните фрагменти.

Последователите на Елена са безапелационни, че на фотографията, на която се вижда бедрото й, няма нищо естетическо. Феновете са на мнение, че фрагментите са „ грозни ”. „ Никакъв жанр, нито правилен ъгъл на снимане… Грозно е ”, написа друга фенка на Сергова.

Елена обаче не се поддава на хейта. „ Хейтът ме топли ”, написа Сергова на всички, които подмятат злобни мнения към коледните й фрагменти.

 елена

 

Източник: kliuki.ws

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР