Помните ли Джейк от Двама мъже и половина? Е, той

...
Помните ли Джейк от Двама мъже и половина? Е, той
Коментари Харесай

Помните ли Джейк от "Двама мъже и половина"? Няма да повярвате как изглежда днес и какво прави

Помните ли Джейк от " Двама мъже и половина "? Е, той прекомерно от дълго време не е хлапе, нито пък е артист. Всъщност Ангъс Джоунс от дълго време не е част от шоубизнеса и това е напълно осъзнато решение.

Екранният Джейк напуща Холивуд и славата по религиозни аргументи. Започва да се занимава с религиозни организации и взема решение да посвети живота си на това. 

Виж още: Враждата продължава: Дрейк пуска албума седмица след Кание, обложката му - скандализира 

Последната роля на Джоунс е от 2016 година, когато се появява като посетител в уеб сериал. След това той заобикаля обществени прояви, изявленията и като цяло светския живот. 

Виж още: Невероятният фитнес режим на Кристиано Роналдо, който го поддържа в топ форма на 36 

Всъщност последно Ангъс Джоунс е видян последно от фотограф папарак на 27 август и наподобява безусловно неузнаваемо. 

" Няма по какъв начин да си същински набожен и набожен човек и да си по малкия екран. За себе си знам, че не мога. Нещата, на които Библията учи, не са съвместими с тези от телевизионните стратегии ", разяснява той през далечната 2012 година във връзка отдръпването си от шоубизнеса. 

Виж още: Откачени, странни или просто разнообразни? Хобитата на едни от най-големите холивудски звезди 

Джоунс тогава добави: " Джейк от " Двама мъже и половина " не значи нищо за мен. Той е фиктивен персонаж. Ако към момента гледате " Двама мъже и половина ", спрете да го гледате ", обърна се тогава той към всички и изрази страдание, че е бил част от кино лентата. Тези самопризнания бяха част от негово изявление за People, само че по-късно се наложи да се извини изключително за апела, заявявайки, че да е част от шоуто, е било същинска благословия.

Изображение: Getty Images

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР