Помните ли Денислава от Игри на волята, която зрители и

...
Помните ли Денислава от Игри на волята, която зрители и
Коментари Харесай

ШОК!!! Денислава от "Игри на волята" рови в контейнер за боклук - изтървала си сока и си го взима!

Помните ли Денислава от " Игри на волята ", която фенове и участници бяха определили като лека в акъла и държанието жена?! Сигурни сме, че множеството от вас я помнят при все, че тя се постави на трима от мъжете в своя сезон на риалитито.

Е, към днешна дата Денислава Велкова още е сингъл и не е намерила мъж, който да изиска освен това от нея от едното... Сещате се. За сметка на това обаче Денито е нараснала в пъти нелепостите, които прави. Дотам, че преди ден съумя да шокира и по-точно - да отврати цялата мрежа.

Появи се фотография, снимана от приятелката на Денислава - Зорница, на която ясно се вижда по какъв начин русокоската се е навела и рови в резервоар за отпадък. Кадърът в действителност е поразителен като мнозина се зачудиха какво се случва - пияна ли е Велкова, банкрутирала ли е, какво е станало...

Е, оказа се, че " умзницата " си била изтървала сока в боклука, без да желае, а след това се навела и почнала да си го търси. В последна сметка си го взела назад - от боклука... и си го изпила. И това в случай че не е гнусно, здраве да му кажеш!

" Тази правилно ли, бе?! Ще си вземе сока назад от кофата и ще го пие?! Хептен е изпаднала, страшна дивотия ", разясняват в нета.

Инфо: Crimesbg.com

Тагове: Денислава от Игри на волята Денислава Велкова мъже Игри на волята сок контейнер за боклук мъж
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР