Помните ли Данайа на Виолета Здравкова?! Тя е мъничкото момиченце,

...
Помните ли Данайа на Виолета Здравкова?! Тя е мъничкото момиченце,
Коментари Харесай

Спомняте ли си дъщерята на Виолета Здравкова?! Порасна и надмина майка си по красота

Помните ли Данайа на Виолета Здравкова?! Тя е мъничкото момиченце, което влезе в къщата на „ ВИП Брадър “ преди толкоз години, видя HotArena.

Първият сезон на реалитито за известни завоюва Константин, само че всички разясниха детето и нещата, които претърпя в Къщата. Данайа прекара освен повече време с мама, само че и беше обичана от доста хора. Забавлява се доста и даже беше избавена от чичо Дичо, тъй като падна в басейна, писа BLITZ.

Премеждието накара баща й обществено да изиска да я прибере до края на шоуто, а по този начин детето имаше късмет да опознае фамилията му и двамата огромни братя. Шоуто взе повече, в сравнение с даде на Виолета Здравкова, само че непоправимата оптимистка промени напълно живота си след него.

Тя се омъжи и разведе незабавно след реалитито, с бащата на щерка си Тайчо Манекена реализираха в действителност цивилизовани връзки и в последна сметка реши – осъществя се сполучливо като огромно работещо момиче.

Докато миската се еманципира, нейното бебче е на крачка от това да стане страхотна млада дама. Тя към този момент е тийнейджърка и несъмнено е надминала родителите си.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР