Помните ли Чичо Скрудж? Онзи богат и стиснат паток от

...
Помните ли Чичо Скрудж? Онзи богат и стиснат паток от
Коментари Харесай

Джизъса ли е Чичо Скрудж в родния шоубизнес? 3 истории, които доказват това

Помните ли Чичо Скрудж? Онзи богат и свидлив паток от комиксите и филмите на Дисни? Е, става известно, че и измежду родните звезди имаме заслужен еквивалент. 

Намираме го в лицето на някогашния футболист Благой Георгиев, който като цяло може и да не е свидлив човек, само че някак си някогашните му все по този начин го изкарват. Ето и три доказателства за това:

Златка Райкова

Бившата брачна половинка на Джизъса избухна след едно негово телевизионно изявление. Там той сподели, че полагал грижи за сина им Благой - нещо, което Златка оспори и даже показа, че момченцето наричало " тати " новото ѝ гадже. 

Но не това е бедата. Златка твърди, че някогашният ѝ не просто не дава и един лев за сина им след раздялата, а и по време на връзката им не му се занимавало с нищо и тя била тази, която носила всичките пари у дома, с които да си покриват сметките и храната даже.

И това не е всичко! Златка съобщи, че тя е плащала за частните учебни заведения на децата на Джизъса от връзката му с Христина Витанова. 

Есмер Омерова

Това е и най-скорошната история. Красивата татарка също има дете от Благой, а във въпросното изявление Джизъса призна, че не е виждал сина си от доста дълго време. 

Но освен 5-те години били проблем. Есмер отговори на въпроси на консуматори... които бяха най-вече на български. Така стана ясно, че Благой не е превел и един лев, по този начин де, рубла, за дребния Елай.

Полина Спасова

Тук Полина към момента нищо не е коментирала, само че родни заподозряха, че връзката не е единствено по обич. Родителите на младата младоженка били имотни, богати, и макар че не одобрявали връзката на щерка им с Джизъса, платили за сватбата им.

 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР