Помните ли, че имаше времена, в които си казвахме, че

...
Помните ли, че имаше времена, в които си казвахме, че
Коментари Харесай

Прибраха Джулката от болницата с рози! Гани не пропусна да се похвали със семейната идилия онлайн

Помните ли, че имаше времена, в които си казвахме, че щастието обича тишината и не се хвалихме прекалено много. Джулиана Гани очевидно обаче ги е не запомнила, тъй като от фотографията с вечерен грим в родилна зала до прибирането ѝ у дома с Кай тя не пропусна да покаже всеки един миг в обществените мрежи.

Видеото нагоре е от профила на Джулката, която към този момент си е у дома и се радва на фамилното време с половинката си Теодор и новородения им наследник. 

Виж още: " Наистина съм гневна, не знам какво се случва ": Драмата с пътуването на Фейгин се задълбочи 

Очевидно обаче почивката на Гани няма да продължи прекомерно дълго, защото преди часове в профила ѝ се появи едно прекомерно любопитно видео, което бихме го свързали само с работата ѝ на модел:

Джулиана Гани стана майка за повторно на 16 януари тази година. Тя роди в частна болница в София сина си Кай, за чието име по-късно разкри, че е било определено от по-голямото ѝ дете - Давид.

Виж още: " Вече си звездичка на небето ": Палома Митева изгуби един от най-близките си хора

Кай се появи на бял свят малко преди 13 ч. и беше роден след секцио. Големият воин на деня е бил и половинката на Джулката, Теодор, който е участвал на раждането.

 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР