Помните ли Borderlands? Поредицата се превърна в хит след излизането

...
Помните ли Borderlands? Поредицата се превърна в хит след излизането
Коментари Харесай

Gearbox ще анонсира нова игра и това може да е следващата Borderlands

Помните ли Borderlands? Поредицата се трансформира в шлагер след излизането на втората част през 2012 година Комбинирането на екшън детайлите в шутъра и анимационният жанр се харесаха на геймърите и критиците. Студиото зад игрите Gearbox се приготвя да покаже презентация на събитието PAX East 2019 . Възможно е звездата на шоуто да бъде дълго чаканото продължение на франчайза.

Според формалната стратегия на PAX East 2019 презентацията на Gearbox ще се организира на първия ден на събитието, 28-ми март. Gearbox даде дребен анонс: „Това е вашият късмет да надникнете зад кулисите на Gearbox Software и Gearbox Publishing и да научите последните вести от основателите на Borderlands, Battleborn, Brothers in Arms и други. Ще има невиждани до момента анонси, ексклузиви и изненади, по тази причина не ни пропускайте!„.

Вероятността Gearbox да разкрие Borderlands 3 е огромна. На първо място, тъй като издателят зад студиото 2К Games отсрочи издаването на „отдавна предстоящо попълнение в огромен франчайз“. Датата на издаване на мистериозното заглавие беше отсрочена от 2018-та на 2020-та година. Освен това, преди една година от Walmart изтече информация за играта. Другите „изтекли“ заглавия от уеб страницата към този момент са обявени – Gears of War 5, Rage 2 и Just Cause 4.

През 2016-та година Gearbox сподели демо на игра, сходна на Borderlands, основана на Unreal Engine 4. След това към 90% от целия екип в студиото се е концентрирал в един единствен план (според информация от PAX West 2017). Причините Gearbox да покаже трета Borderlands са толкоз доста, само че, несъмнено, и след PAX East играта може да си остане загадка. Във всеки случай ще научим повече на 28-ми март.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР