Помните ли Age of Mythology? Това е една класика на

...
Помните ли Age of Mythology? Това е една класика на
Коментари Харесай

Създателите на Age of Empires искат да се върнат към Age of Mythology

Помните ли Age of Mythology? Това е една класика на видеоигрите, насочена към интервала на Класиката преди две хиляди години. И сходно на гръцките епоси тя също гони епична възраст след издаването си чак през 2002. Франчайзът е благосъстоятелност на Microsoft и, наподобява, компанията още не го е загърбила. Това научихме от Е3 събитието, на което Адам Исгрийн, изобретателен шеф на целия план Age of Empires, разяснява:

„Екипът ще се концентрира върху Age of Mythology, откакто издаде спомагателните Definitive издания на първите три игри, пък и сякаш Age of Empires 4 също ще излиза…“

Definitive изданието на Age of Empires 2 беше разкрито на Е3 2019 по време на презентацията на Microsoft и се чака да излезе тази есен. Третата част обаче не се знае по кое време ще се снабди с Definitive Edition. Оригиналът към този момент бе преиздаден предходната година. За работата над спомагателните издания е образувана специфична група от програмисти в Microsoft, дружно със студиото Forgotten Empires. Междувременно четвъртата част се създава от Relic Entertainment (отговорно за игри като Homeworld, Company of Heroes, Dawn of War).



Според Исгрийн най-вероятно остарялата игра ще се снабди със лично Definitive издание, въпреки че и продължение също не е изключено. Той добави:

„Страхотно е да видя любовта на почитателите към Age of Mythology, тъй като и аз обичам тази игра… Хората просто се забавляват в нея и това ми харесва. Така че първо ще създадем пач за Age of Mythology доста скоро, тъй като има някои експлойти и други неща, които геймърите желаеха от нас да премахнем… тъй като обичаме Myth, няма да изоставим тази игра, ще измислим какво да вършим след сегашните ни задания.“

Изглежда Microsoft има огромни проекти за своите гейминг оферти, само че любопитните ще би трябвало да почакат най-малко до след 2020-та година, с цел да научат повече.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР