Помните филма „Как да разкарам гаджето си за 10 дни“,

...
Помните филма „Как да разкарам гаджето си за 10 дни“,
Коментари Харесай

Как най-бързо да съсипем връзката си?

Помните кино лентата „ Как да разкарам гаджето си за 10 дни “, нали? Беше добра холивудска комедия, само че всички знаем, че киното повтаря живота и противоположното. Ако мислите, че това някой да се влюби във вас е задоволителна причина да не желае да ви изгони от живота си, то или сте прекомерно наивни, или не сте живели задоволително дълго.
Разбира се, ще се наложи да генерализираме, само че съгласно спецификата на вашата връзка и характерите в нея вие може и сами да си извършите изводите кое ще навреди съществено на връзките ви.
Изброяваме ви „ бързи способи да останете сингъл “:

1. Мрънкайте за щяло и нещяло
Между прочее, това ще ви остави освен без гадже, само че и без другари. Никой не понася мрънкачите. А от време на време даже не се усещаме...

2. Дръжте го вързан за вас
Връзката сред двама души единствено метафорично е „ обединение “. Напротив, същински хубавичко връзка е общуване на две равностойни цялости. Не дръжте обичания до полата си, нито дръжте себе си в сянката му – чувството за липса за независимост несъмнено е най-сигурният метод да тръгнеш да си я търсиш.

3. Мислете единствено за себе си
Веднага ще кажете „ Абсурд! Не мисля единствено за себе си! “. Често се оказва, че когато сме във връзка, сме заблудени освен за минусите на колегата си, само че и за нашите лични. Успани сме от усеща и постоянно мощни страсти и забравяме да погледнем на нещата и от неговата страна. Не забравяйте, че с цел да сте с някого, сте имали причина да пожелаете тези връзки. Ако през днешния ден сте недоволни от тях, има възможност да сте част от повода. Бъдете емпат и постоянно, но постоянно гледайте на нещата и от другата позиция. Ако не ви е напълно ясна, питайте. Добронамерено и с обич.

4. Лъжете
Кого лъжете, когато си мислите, че лъжете другия? Себе си преди всичко. Като да вземем за пример вярвате, че сте прави и че различен метод с изключение на лъжата няма. Всъщност една неистина води до друга, а доста неистини водят до срив на връзката. И няма такова нещо като „ благородна неистина “. Ако сте излъгали обичания човек „ благодорно “, се погрижете благородно да не се постанова да го лъжете повече.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР