Помните Айлин Бобева, която влезе в Ергенът два пъти. Първия

...
Помните Айлин Бобева, която влезе в Ергенът два пъти. Първия
Коментари Харесай

Айлин Бобева потресе: Мъжете, които харесвам, се държат с мен като с изтривалка! Другите не ги харесвам! (ВИЖ ТУК)

Помните Айлин Бобева, която влезе в " Ергенът " два пъти. Първия път, както си му е редът - при започване на формата, а втория - откакто Евгени Генчев й би шута, само че тя реши да се дотътри назад и да моли за любовта му. Е, не съумя...

Та тази същата блага Айлин шокира потребителите в нета с последното си изявление. Тя съобщи, че отишла в предаването не за обич (забрави какви ги дрънкаше на пианиста), а с цел да си усили броя на клиентите. Бобева заработва като модел и в този момент се похвали, че имала повече работа.

" То и преди си имах задължения, само че в този момент клиентите са много повече, най-вече в Инстаграм работя ", изчурулика каратистката, след което хвърли всички в тъча и ги накара да се замислят, аджеба, съответна ли е.

Айлинчето призна, че има огромни кахъри с мъжете, тъй като тези, които тя си харесвала, въобще не се държали почтително с нея. Дори освен това - случвало се да я третират като " бърсалка ", без грам почитание, да не приказваме за откровена обич и жестове.

" Това не ми харесва, да, само че и аз съм малко особена. Хем не желая да се държат с мен неуважително, хем пък ненапълно ми харесва, тъй като обичам да има заигравка, да има дърпане... Абе, неприятните момчета са си друга работа. Не знам, само че с положителните ще ми стане скучно доста бързо и няма да има тръпка ", изръси голямата нелепост Айлин.

А консуматори прихнаха в смях и й споделиха да си носи следствията тогава, без да " реве ".

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР