Помним как победителят от миналия Сървайвър - Зоран Петровски плачеше

...
Помним как победителят от миналия Сървайвър - Зоран Петровски плачеше
Коментари Харесай

Плачеше колко я обича, а сега целува друга: Ето я новата на Зоран Петровски!

Помним по какъв начин спечелилият от предишния Сървайвър - Зоран Петровски плачеше с големи сълзи и се кълнеше, че не може да диша без жена си Силвия Петкова. Тя и детето им били всичко за него, а с парите от предаването щеше да им построи къща. Дрън-дрън...

Не единствено нищо сходно не се случи, ами двамата се разделиха скоро след формата, когато се разбра, че Зоран е кръшнал на Силвето. По-късно тя се опита да му елементарни и да даде нов късмет на връзката им, тъй като го обича, само че нещата не се получиха. Зоран и Силвия са разграничени от месеци, само че той несъмнено не си губи времето.



Петровски освен върви по дами, само че не се и крие. На няколко пъти той беше видян на всемирски събития със симпатична млада русокоска, която, за похлупак, целуваше пред всички. Оказа се, че името й е Анна Кошко, която играе в сериала " Войната на буквите " и е с съветски генезис.



Кошко е много по-млада от Зоран и от Силвия Петкова, нежна и закачлива е, като несъмнено знае по какъв начин да омайва мъжете. В профила на Петровски тя постоянно качва многозначителни реплики или пуска по някой флиртаджийски коментар.

" Че този е лапнал по нея като шаран, е ясно. Но гадното е, че Силвето се изтезава и страда. Тя го обичаше от душа и сърце, по какъв начин можа да я смени с тази или с която и да било друга ", разясняват близки до двамата.
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР