Помислих си, че детето ще бъде по-добре без мен. Това

...
Помислих си, че детето ще бъде по-добре без мен. Това
Коментари Харесай

Майката на изоставеното в София дете: Мислих, че то ще бъде по-добре без мен

Помислих си, че детето ще бъде по-добре без мен. Това сподели дамата, която през вчерашния ден изостави детето си в столичния квартал Младост пред Българска национална телевизия.

Мария Иванова участваше във включване от елинпелинското с. Габра, където живее с майка си, уточни, че съжалява за случая и желае да си върне детето. "Положението е тежко ", сподели още тя. "Може би детето щеше да отиде при по-добри хора ", предпобожи Иванова. Иванова също добави, че живее със 100 лв. месечно, тъй като това е сумата, отпускана като обществено майчинство.

В предаването участваше и шефът на дирекция "Защита на детето " към обществено министерство Емил Тодоров. Той уточни че детето е добре. "Ако дамата желае да си върне детето, тя би трябвало да направи заявление пред службата ", разясни Тодоров. Той уточни още, че през 2016 година година е имало два-три случая, сходни на вчерашния. Тодоров също сподели, че родителите, които изоставят децата си, са хора с невисок учебен ценз и живеят в условия несъответствуващи за развъждане на деца.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР